Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skrivena poruka?

Kosor i Josipović: Odabrala broš s cvjetićima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novoizabrani predsjednik Ivo Josipović prvog je dana obnašanja svoje nove dužnosti u predsjenidčkim dvorima na Pantovčaku održao sastanak s premijerkom Jadrankom Kosor.

Prvi sastanak  Ive Josipovića i Jadranke Kosor trajao je više od sat vremena tijekom kojih je dogovorena suradnja i konstantna komunikacija između premijerke i novog predsjednika. Raspravljali su o aspektu sigurnosti, o vanjskoj politici ali i o gospodarskoj situaciji u zemlji. Premijerka Kosor je rekla kako će ona i ministar financija Šuker po pitanju proračuna o svemu izvijestiti predsjednika Josipovića kako bi u potpunosti bio upoznat sa situacijom u zemlji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Šeks u Karlovcu 'Hrvatska je nastala krvlju hrvatskog naroda' Slika nije dostupna Slučaj branitelja Tihomira Prude Josipović odgovorio Vladi: Neke teze ne drže vodu

Na upit je li istinita informacija da Hrvoje Vojković odlazi u Maroko kao veleposlanik RH, Ivo Josipović je odgovorio da se on drži onoga što je i obećao u kampanji, a to je da mu je moral na prvom, a politika na drugom mjestu. Kosor je rekla kako informacija o Vojkoviću nije točna te da bi svaki dan mogla demantirati neistinite informacije iz medija. Na izravan upit znači li to da Vojković ne ide u Maroko kao veleposlanik RH, Kosor je rekla kako to nije bila tema sastanka s Ivom Josipovićem.

Premijerka Kosor za prvi je sastanak s novim predsjednikom odabrala broš s, kako je sama rekla, nježnim cvijetićima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene