Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši premijer Ivo Sanader odlučio je svoju čast braniti priopćenjima.


S gnušanjem odbacuje tvrdnje da je svojedobno primio 800 tisuća maraka provizije u slučaju Hypo banka. Sanader optužbe na svoj račun naziva huškačkom kampanjom koja se vodi protiv njega i HDZ-a te isto tako navodi kako je i DORH te tobožnje dokaze, o navodnoj proviziji, davno odbacio. Sve ovo Sanadera podsjeća na klevetu plasiranu prije izbora 2007. kako su on i HDZ sakrili 20 tona zlata, DORH je i to odbacio, stoji u priopćenju, a Sanader razmišlja o tužbama za klevetu.

Vezani članci Slika nije dostupna Žužul preuzimao novac za Sanadera? Slika nije dostupna Počinje proces za Hypo: Gdje su nestale milijarde eura?

>> DORH demantira Jovanovića, traži provjeru natpisa u medijima

Podsjetimo, mediji su prije par dana izvijestili kako je austrijski list 'Die Presse' objavio temu o Hypo banci, u sklopu koje je prenio i priču agencije APA pod naslovom 'Bombastični detalji o poslovima na Balkanu koruške banke', u kojoj se Sanadera spominje kao osobu koja je Hypo banci otvorila vrata za poslovanje u Hrvatskoj i koja je za posredovanje u kreditiranju dobivala pozamašne provizije.