Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nedužnoj gospođi upali kroz prozor

Slovenski policajci ispremetali pogrešnu kuću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedam naoružanih policajaca provalilo je ovoga tjedna u jednu kuću u Mariboru, razbivši prije toga vrata i ulaz s balkona, ali se pokazalo da su na pogrešnom mjestu jer se zločin zbog kojega su policajci došli u taj dio grada dogodio u susjednoj kući, prenosi u subotu mariborski list 'Večer'.

'S prijateljicom sam gledala televiziju kad sam čula nešto poput grmljavine. Najprije su se na izbijenim vratima pojavila dva policajca, a nakon toga su preko balkona upala još tri. Sve u kući su fotografirali, no sada znam da se radilo o zabuni', izjavila je novinarima gospođa Fanika Rošker iz mariborskog naselja Kosaški dol u sjevernom dijelu grada.

Pročitajte i ovo Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj Nuklearna elektrana Krško Od ponedjeljka Krško neće raditi mjesec dana

Policija je priznala da je došlo do zabune prilikom njihove intervencije u četvrtak na večer, kada su morali posredovati uslijed ubojstva u susjednoj kući, gdje su kasnije uhitili 27-godišnjaka, navodno narkomana, koji je nožem ubio djeda i teško ranio majku.

'Naša prva informacija o točnoj lokaciji događaja nije bila dobra, pa smo upali u pogrešnu kuću', izjavio je nakon nesporazuma koji je prestrašio gospođu Rošker predstavnik policijske uprave Maribor Bojan Kitel koji se ispričao i obećao da će šteta biti popravljena.

Do zabune je navodno došlo zbog toga jer se na kućama u naselju još uvijek nalaze i stari i novi kućni brojevi. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene