Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić odlučio je točku o GUP-u povući sa sjednice u prosincu i prebaciti je na posebnu sjednicu koja će se održati 6. veljače.


Raspravu o GUP-u Bandić je odlučio prebaciti za veljaču jer ne želi da se o tako važnoj temi raspravlja u predblagdansko vrijeme, a time će i gradskim zastupnicima omogućiti da se bolje pripreme za raspravu.

Vezani članci Severina Severina na premijeri filma o Bandiću ukrala show zanimljivom porukom na masci, nju nitko nije ni očekivao Gradonačelnik Bandić nakratko došao u Kino SC gdje se premijerno prikazuje dokumentarni film Kumek - 2 Juričan o dolasku Bandića na premijeru Kumeka: "Žao mi je što niste vidjeli taj antologijski ulaz, mislio sam da će se taj djedica srušiti, bio sam potresen"

"Ako smo mogli čekati tri-četiri godine, pričekat ćemo još mjesec i pol jer ne želimo to napraviti na brzinu", rekao je Bandić na izvanrednoj konferenciji za novinare.

GUP se po hitnom postupku trebao naći na sjednici u ponedjeljak, 9. prosinca, na čijem su dnevnom redu i rebalans proračuna za 2019. i proračun Zagreba za 2020.  (Hina)