Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić odlučio je točku o GUP-u povući sa sjednice u prosincu i prebaciti je na posebnu sjednicu koja će se održati 6. veljače.


Raspravu o GUP-u Bandić je odlučio prebaciti za veljaču jer ne želi da se o tako važnoj temi raspravlja u predblagdansko vrijeme, a time će i gradskim zastupnicima omogućiti da se bolje pripreme za raspravu.

Vezani članci Anka Mrak-Taritaš (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) - 1 Mrak-Taritaš optužila Bandića da je zadužio građane: ''Njegova zaduženja otplaćivat će naša djeca i unuci'' Milan Bandić (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Hoće li jedan od najvažnijih dokumenta biti na dnevnom redu? Bandić: ''GUP nije na dnevnom redu, hvala lijepa''

"Ako smo mogli čekati tri-četiri godine, pričekat ćemo još mjesec i pol jer ne želimo to napraviti na brzinu", rekao je Bandić na izvanrednoj konferenciji za novinare.

GUP se po hitnom postupku trebao naći na sjednici u ponedjeljak, 9. prosinca, na čijem su dnevnom redu i rebalans proračuna za 2019. i proračun Zagreba za 2020.  (Hina)