Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

"Stanje na požarištima''

Bauk: ''Čuli smo da je požar bio atraktivan, je li netko rekao da je seksi?''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Splitu se održava tematska sjednica Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost na temu "Stanje na požarištima u priobalju".

Ante Sanader, predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice, čelnik SDP-a i saborski zastupnik Davor Bernardić te njegov stranački kolega Ranko Ostojić u verbalnoj su prepirci oko toga kako je sustav reagirao na katastrofalne požare u Dalmaciji.

Pročitajte i ovo Ranko Ostojić nije baš zadovoljan Znakovita poruka utjecajnog SDP-ovca: "Vidiš li prijatelju ona tri čobana?" Posljedice požara na mini kruzeru - 1 Poraz pravne države Država će brodarima koji su godinama gradili bespravnu luku sagraditi legalnu - vrijednu više od 18 milijuna eura"

SDP-ovci tvrde da sustav ne valja, da vatrogasci imaju male plaće, da je nedopustivo da civilni sektor nije pomagao. Kontrirao ju je Ante Sanader koji tvrdi da su je posao sjajano obavljen te da oporba samo koristi priliku za politiziranje.

"Čuli smo da je požar bio medijski atraktivan, informativno atraktivan. Je li netko rekao da je seksi?", upitao je Arsen Bauk, presjednik Kluba zastupnika SDP-a.

Na sjednici su uz članove Odbora sudjeluju i predstavnici Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva obrane, ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje Dragan Lozančić i načelnik Sektora - glavni vatrogasni zapovjednik RH Slavko Tucaković.

Sjednica Odbora sazvana je na inicijativu predsjednika SDP-a, Davora Bernardića, koji je zatražio izvanrednu sjednicu Sabora, kako bi se raspravilo o ministru obrane, Damiru Krstičeviću.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene