Obavijesti Video Pretražite Navigacija

SDP-ov predizborni skup u Bjelovaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik SDP-a Zoran Milanović večeras je na završnom predizbornom skupu za 2. izbornu jedinicu u Bjelovaru, na kojem su predstavljeni kandidati, poručio da SDP sigurno dobiva izbore i da vodi zemlju "veličanstvenim putem u građansku Hrvatsku".

Odziv birača na izbore bit će velik, jer je ljudima nakon četiri godine dosta HDZ-ove vlasti, kazao je Milanović.

Pročitajte i ovo Zimske gume - 1 Teška krađa Mladić opelješio vulkanizersku radnju: Krao automobilske gume i opremu u vrijednosti 40 tisuća eura Teška prometna nesreća u Bjelovaru Poginuo vozač traktora Policija objavila detalje teške nesreće na bjelovarskoj obilaznici

Istaknuo je kako je skup u Bjelovaru bez žestokih riječi te da će se SDP zauzimati da se svaki dio Hrvatske razvija jednako.

Dodao je da će se na izborima moći birati između Hrvatske u kojoj je sve dopušteno i Hrvatske u kojoj se radi po pravilima, a koju podupire SDP.

Nakon juga, mučnine i glavobolje dolazi bura, ali ne koja ruši, nego koja gradi, a pobjeda je naša, zaključio je Milanović.

Drugi na listi te stranke u 2. izbornoj jedinici, koja obuhvaća
istočni dio grada Zagreba i Zagrebačke županije te
Koprivničko-križevačku i Bjelovarsko-bilogorsku županiju, Zvonimir Mršić istaknuo je da HDZ za taj kraj nije učinio ništa te da ne će dobiti povjerenje, već da će ga dobiti SDP.

Spomenuo je kako HDZ-ova vlast nije uspjela završiti zgradu za četiri srednje škole u Bjelovaru, ali ni brzu cestu, ni prugu kojom će se brže stizati iz Zagreba do Bjelovara jer nemaju ni projekte. 

Rekao je da će SDP izgraditi cestu do 2009., a prugu do 2010., dodavši kako je SDP-ov tim jamstvo da će se to ostvariti.

Prvi na listi u toj izbornoj jedinici Milan Bandić kratko je rekao da glas za SDP znači glas za pravnu sigurnost i socijalnu solidarnost.

Prije završnog predizbornog skupa u Bjelovaru predsjednik SDP-a boravio je danas u Vrbovcu, Križevcima i Koprivnici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene