SDP je na konferenciji za novinare reagirao na predstavljanje izbornog programa predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović u ponedjeljak. Izrečeno je, tvrde, mnogo neistina i insinuacija.

Galerija


Od tvrdnji da je izvukla Hrvatsku iz regiona, iako je od početka njezina mandata Hrvatska dio Europske unije, do činjenice da je obećala pa na kraju nije otišla u Marakeš i zbog toga nas osramotila pred svijetom.

Vezani članci Joško Klisović Joško Klisović uvjeren da će ući u drugi krug, otkrio i kako misli nadmašiti protivnika Željko Jovanović na konferenciji za novinare u Rijeci SDP žestoko o Kujundžiću: "Tužno je da će 'Doktor House' otići zbog nekretnina, a ne zbog kaosa u zdravstvu"

Pokazala je, dodaju, da nema nijedan uspjeh kojim bi se mogla pohvaliti, a o njezinoj borbi protiv korupcije najbolje govori druženje s osuđenim dilerima i bjeguncima od hrvatskog pravosuđa.

"Nikada u svojem mandatu, pa ni jučer, gospođa Grabar-Kitarović nije, nismo je čuli da se kritički izjasnila zbog lopova koji su iz Hrvatske pobjegli pred pravosuđem hrvatskim pravosuđem u rezervnu domovinu", kazao je SDP-ov Željko Jovanović.

"Najbolja slika vanjske politike Kolinde Grabar-Kitarović je slika ispred ograde Bijele kuće. Tu je zapela hrvatska vanjska politika", dodao je Joško Klisović iz SDP-a

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr