Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Bilač nije imala potrebu za igrokaz'

SDP i HNS: HDZ je s Kerumom u koaliciji, a ne mi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Sanja Bilač zna da ne može nadopunjavati dnevni red nakon što je izglasan. Namjerno je to učinila u ponedjeljak kako bi mogli pobjeći sa sjednice i kako HDZ-ovi vijećnici ne bi morali dignuti svoje tri ruke za referendum o povjerenju Željku Kerumu', kazao je Marin Jurjević, predsjednik splitskog SDP-a

Dodao kako će tužiti Sanju Bilač jer je izjavila da s Kerumom ima firmu. Osim toga, nezavisni Luka Roguljić prikupio je devet potpisa koji traže da se na dnevni red sljedeće sjednice stavi zahtjev za smjenom Nevenke Bečić, pa Bilač nije imala potrebu za igrokaz, kako je rekao Jurjević.

Pročitajte i ovo HDZ prozvao Peđu Grbina preko Facebooka Izbori su za tjedan dana HDZ prozvao Grbina: "Abdicirao je, a sada se hoće sučeljavati" Andrej Plenković dijeli se šakom i kapom Plenković komentirao veliko okupljanje ljevice, najavio i novi paket potpore umirovljenicima

- Nisu htjeli potpisati našu inicijativu za raspuštanjem Gradskog vijeća, podržali su proračun i rebalans proračuna, a u ponedjeljak su otišli sa sjednice. Rekli su da će se vratiti, ali nisu',  istaknuo je Jurjević.

Goran Kovačević, predsjednik splitskog HNS-a govorio je o neprirodnom, podvojenom odnosu HDZ-a prema Kerumovoj stranci. 'Tvrde da nisu zajedno i javno se svađaju, a formalno koaliraju i surađuju. To je zapravo poznato u medicini i psihijatriji',  rekao je Kovačević.

'Sanja Bilač zna da ne može nadopunjavati dnevni red nakon što je izglasan. Namjerno je to učinila u ponedjeljak. Bježe sa sjednice kako HDZ-ovi vijećnici ne bi morali dignuti svoje tri ruke za referendum o povjerenju Željku Kerumu', kazao je Marin Jurjević, predsjednik splitskog SDP-a i dodao kako će tužiti Sanju Bilač jer je izjavila da s Kerumom ima firmu.

Čelnici splitskog SDP-a i HNS-a ustvrdili su kako je upravo HDZ u koaliciji s Kerumom, a ne oni.- HDZ puca po šavovima. Ako nastave ovakvim metodama koje primjenjuju u Splitu, neće daleko stići -zaključio je Jurjević. 'Nisu htjeli potpisati našu inicijativu za raspuštanjem Gradskog vijeća, podržali su proračun i rebalans proračuna, a u ponedjeljak su otišli sa sjednice.

>> Kerum promrmljao Sanji Bilač: Đava te odnija takvu ludu

Rekli su da će se vratiti, ali nisu' istaknuo je Jurjević.Goran Kovačević, predsjednik splitskog HNS-a govorio je o neprirodnom, podvojenom odnosu HDZ-a prema Kerumovoj stranci.- Tvrde da nisu zajedno i javno se svađaju, a formalno koaliraju i surađuju. To je zapravo poznato u medicini i psihijatriji - rekao je Kovačević. (VLM Agencija)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene