Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opet eksces

Kerum promrmljao Sanji Bilač: Đava te odnija takvu ludu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sanja Bilač (HDZ) željela je dopuniti dnevni red sjednice nakon što je bio usvojen pa se oštro sukobila s predsjednicom Vijeća Nevenkom Bečić.

Tematska sjednica splitskog Gradskog vijeća o događajima uzrokovanim snježnim nevremenom u Splitu započela je sukobom predsjednice vijeća Nevenke Bečić sa Sanjom Bilač (HDZ) i Lukom Roguljićem (nezavisnim vijećnikom) koji su željeli nadopuniti dnevni red.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Čašćenje splitskih političara - 4 2450 eura Splitski političari dobro se počastili na račun građana: "Sjednica je bila duga"

>> Bečić: Kerum nije nikada neprimjereno istupio ukoliko ga nisu izazvali

Nevenka Bečić nije dopustila Sanji Bilač da uopće iznese prijedlog jer je dnevni red već bio usvojen kada se javila za riječ. Bilač se tome uporno i oštro suprotstavljala tvrdeći da se krši Poslovnik što je izazvalo gradonačelnika Željka Keruma da sebi u bradu promrmljao nešto što je sličilo na "đava te odnija takvu ludu" no vijećnici su to prečuli.

Luka Roguljić htio je da se dnevni red nadopuni sa zahtjevom za smjenom Nevenke Bečić, ali mu ona to nije dopustila jer je 10 potpisa vijećnika tek jutros prikupio pa će ta točka biti na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća.

O stanju u Splitu i svemu što se poduzelo kada je pao snijeg 3. veljače 2012. govorio je dogradonačelnik Jure Šundov, dogradonačelnica Anđelka Visković i Pave Zaninović, pročelnik za komunalu. Očekuje se da rasprava završi glasanjem o raspisivanju referenduma o povjerenju gradonačelnika Željka Keruma, kao što su najavili oporbeni vijećnici. Bit će zanimljivo vidjeti tko će glasati za taj prijedlog, dođe li do njega. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene