Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatsko gospodarstvo nije još dosegnulo dno, smatraju SDP-ovci.


Tek kada na Zavodu za zapošljavanje bude 300 tisuća ljudi, kada počnu neisplate plaća, znat ćemo da smo na dnu, a hoćemo li se izvući, pitanje je, rekli su SDP-ovi saborski zastupnici Željko Jovanović i Luka Denona. Govoreći o aferama u HEP-u, Podravci i HANF-i, SDP smatra da je riječ o sprezi kriminala i politike.

Vezani članci Hrvatska narodna banka Iz HNB-a revidirali procjene: U 2021. očekuje se rast BDP-a od 5,9 posto Ivana Brkić Tomljenović: Oporavak gospodarstva - 5 Proučili smo što Vlada planira s novcem iz EU: Obećali otvoriti sto tisuća radnih mjesta, ono što predviđaju za obnovu od potresa tek je kap u moru

'Sve više i više afera pokkazuje da je ovo jedna kriminalna vlast, koju treba što hitnije smijeniti', rekao je Denona. 'To je teatar apsurda s kojim smo suočeni zbog ovakve politike HDZ-a, u kojem je premijerka Jadranka Kosor potpuno izgubljena i koja savjete traži od mentora, koji je, kao što znamo, otplovio u nepoznatom pravcu', nadovezao se na svog stranačkog kolegu Jovanović.