PR
PR Foto: PR

Čak i ako vam se nokti listaju, mislite da su slabi i da im nema pomoći, vjerojatno samo trebate slijediti nekoliko jednostavnih pravila i nabaviti dobar pribor.


U 2020. smo naučili koliko je važno znati napraviti sam sebi manikuru i pedikuru, a mnogi koji su to naučili raditi kako treba više ne plaćaju skupe tretmane. Lijepo oblikovani nokti, bez zanoktica, mrtve kožice, neravnina i napuknuća pokazat će da ste osoba koja brine o sebi i plijeni profinjenošću, pa čak i ako nisu dugi i nalakirani.

Oblikovati nokte na rukama i nogama i imati mekane i njegovane pete zbilja nije teško, samo treba slijediti nekoliko pravila. Još jedna bitna stavka je dobar i kvalitetan set za njegu noktiju bez kojeg nema dobrih rezultata.

PR
PR Foto: PR

Pronašli smo povoljan, a zbilja kvalitetan set Nailox, koji ima sve što vam treba za manikuru i pedikuru kod kuće. Naučite kad koristiti škarice, kad grickalicu, kako turpijati nokte i ukloniti pukotine na petama i uživat ćete u ritualima kućne manikure i pedikure.

Kako urediti nokte, a da ih pritom ne uništite?

U Nailox setu dolaze tri grickalice za skraćivanje noktiju, od kojih je jedna za nokte koji imaju tendenciju urastanja. Koristite njih ili škarice za skraćivanje noktiju, a ne turpiju kao što mnogi savjetuju.

Kvalitetnom turpijom iz seta s lakoćom ćete oblikovati nokte. Turpijajte blagim pritiskom u jednom smjeru. Ako turpijate energično lijevo-desno, uništavate strukturu nokta i on će se listati.

PR
PR Foto: PR

Uz pomoć pribora za potiskivanje mrtve kožice na noktima potisnite je prema korijenu nokta i odstranite širokim škaricama iz seta. Zapamtite: tanku kožicu na noktu možete potiskivati, ali onu oko nokta ne smijete. Ako je jako izražena, skratite je škaricama.

U setu dolaze tri različita noža za pedikuru za nježno uklanjanje tvrdih dijelova kože na svim dijelovima pete i prstiju. Nokti na nogama se sijeku pod kutom prema dolje, da se ne bi listali. Ne smiju se ni previše skratiti, a najbolje je koristiti zaobljenu grickalicu iz Nailox seta.

Osim što je bitno imati kvalitetan set za njegu noktiju, bitno je znati kako ga koristiti i na koji način tretirati nokte. Obratite pažnju na ove detalje:

• Ne turpijajte mokre nokte, dobro ih posušite
• Ne uklanjajte suhe kutikule, ruke i noge dobro namočite prije manikure i pedikure
• Nemojte zaobljavati nokte na nogama, postoji mogućnost da će urastati
• Ne uklanjajte zanoktice preduboko
• Ne koristite star i tup pribor

PR
PR Foto: PR


5 razloga zašto je Nailox najbolji set za njegu noktiju

Kada jednom kupite Nailox set, služit će vam godinama i nećete morati kupovati nikakve dodatke. Osim nekoliko vrsta grickalica i škarica, različitih noževa za pedikuru, potiskivača kutikule, štapića za čišćenje noktiju, u njemu ćete naći i pribor za njegu lica poput pincete i igle za uklanjanje bubuljica.

Evo zašto je ovaj set naš izbor:

• Izrađen je od vrhunskog nehrđajućeg čelika
• Posjeduje dugotrajnu oštrinu
• Dolazi u luksuznoj torbici
• Različit dizajn pribora odgovara i različitim potrebama
• Dodatni pribor za njegu lica

Svaki komad pribora poslije upotrebe možete dezinficirati alkoholom ili nekim drugim sredstvom. Neće korodirati, promijeniti boju niti izgubiti oštrinu.

Kako doći do ovog pribora?

Nailox set ne možete pronaći u običnim, pa čak ni u specijaliziranim trgovinama. Možete ga kupiti samo putem interneta na službenoj stranici DokiShop trgovine. No, slijedi iznenađenje za sve čitatelje dnevnik.hr portala… DokiShop je odlučio obradovati sve koji čitaju ovaj tekst s 50 % popusta na kupnju ovog pribora koji se mora naći u svakoj kozmetičkoj torbici.

Još ne znate za DokiShop? Evo prilike da saznate sve o njemu. To je relativno mlad brand, ali brand s vizijom u bolje sutra. Nastoji revolucionarizirati način online trgovine te predstavlja mjesto gdje su kupci uvijek na prvom mjestu i dokaz da se dobar glas daleko čuje.

PR
PR Foto: PR

Svojim sigurnim i pouzdanim poslovanjem kontinuirano bilježi porast novih korisnika te je vrlo brzo stekao ugled nekoga kome možeš pokloniti povjerenje.

Usto, statistike pokazuju da se čak 93 % kupaca vraća, što je dovoljan dokaz povezanosti DokiShop branda sa svojim kupcima. Također, pokazuju što ljudi misle o brandu čiji proizvodi čine našu svakodnevicu lakšom, a život ispunjenim.

Jedan od proizvoda iz njihove ponude koji će našu svakodnevnu njegu učiniti lakšom je Nailox set pribora.

NAPOMENA: Broj setova po sniženoj cijeni je ograničen, a zalihe očekivano brzo nestaju! Zato kliknite na niže navedeni link i ugrabite svoj Nailox set dok ga još ima na zalihi.