Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Afera Dnevnice

Sauchi ponovno skinut imunitet: "Ja se mirno mogu svako jutro pogledati u oči"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomislavu Sauchi ponovno je skinut imunitet.

Tomislavu Sauchi ponovno je skinut imunitet za još četiri kaznena djela u proširenoj istrazi u aferi Dnevnice. Klub zastupnika SDP-a pokušao je odgoditi glasovanje do idućeg tjedna.

Pročitajte i ovo Tonino Picula SDP-ova eurouzdanica Picula ne skriva nezadovoljstvo: ''SDP se previše izložio i preuzeo sav rizik Milanovićevih političkih ambicija'' Mišel Jakšić, saborski zastupnik Za Dnevnik Nove TV Mišel Jakšić otkrio tko će biti nositelji lista SDP-a: "Imamo jedan sjajan spoj. Ima nezadovoljnih, ali su u manjini"

Tražili su to kako bi se na predsjedništvu Sabora moglo razgovarati o uvođenju nove prakse jer dosadašnja nije više primjenjiva zbog, kako kažu, očitih propusta DORH-a.

HDZ-ov Branko Bačić kazao je kako nema ništa protiv da se sastanu i rasprave, ali onda kada se ne bude odlučivalo ni o jednom konkretnom slučaju i zastupniku.

"Ja se mogu svako jutro pogledati u oči mirno i spokojno. Ne znam kako se drugi mogu pogledati u oči znajući da im je karijera to jest nemogućnost priznavanja pogreške važnija od istine", poručio je Saucha.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene