Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suradnja policija

Sastanak ministara u Sarajevu: 'Znamo gdje se nalazi Naser Keljmendi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo dan nakon velike akcije bosansko-hercegovačke policije i uhićenja 20-ak pripadnika kriminalnih organizacija, ministri unutarnjih poslova zemalja regije sastali su se u Sarajevu na konferenciji posvećenoj sigurnosti Balkana.

Ministar Ranko Ostojić potvrdio je da je Hrvatska za jačanje suradnje policija. Temu skupa, izazovi informatičkog kriminala, zasjenili su aktualni događaji i potraga za Naserom Keljmendijem kojeg se sumnjiči da je jedan od šefova balkanske rute. Navodno se krije u Crnoj Gori.

Pročitajte i ovo Spomen park Jasenovac Najavio prosvjednu notu Dačić: ''Srpski ministar je htio u Jasenovac. Hrvatska policija ga je zaustavila i okružila'' Ilustracija bizarne izjave Teške optužbe na račun ministra: "Koliko potegne bijelog, treba mi logoped kad pričam s njim"

'Mi znamo gdje se nalazi Naser Keljmendi', izjavio je bosansko-hercegovački ministar Sadik Ahmetović. 'U bilo kojem slučaju istog trenutka kad dođemo u saznanje ili kad dođemo u posjed informacije da je tamo on će biti lišen slobode', rekao je crnogorski ministar Ivan Brajković. 'Želim i ovdje još jednom reći da je Republika Srbija, naša služba za borbu protiv organiziranog kriminala i uprava kriminalističke policije dala punu logističku podršku u provođenju ove akcije', rekao je srbijanski ministar Ivica Dačić.

'Budite uvjereni da ću ja kao ministar u potpunosti podržavati sve oblike suradnje policija unutar regije i osigurati im da rade svoj posao', izjavio je ministar Ranko Ostojić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene