Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sandra Švaljek, kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba, kazala je kako joj se zaposlenici Holdinga žale da rade pod pritiskom.


Kandidatkinja za zagrebačku gradonačelnicu Sandra Švaljek ispred zgrade zagrebačkog poglavarstva održala je konferenciju za novinare potaknuta brojnim pritužbama i upozorenjima zaposlenika.

Vezani članci Tomašević postavljao autiće ispred Holdinga - 2 Parkirali autiće ispred Zagrebačkog holdinga: "Nabava automobila je sramotna odluka. Bandićeva ekipa osjeća da je ovo kraj" Slika nije dostupna Policija u Zagrebačkom holdingu: Istražuju se ugovori s Dinamom?

Švaljek je poručila kako su joj se zaposlenici Holdinga žalili da rade pod pritiskom te se zapošljavanja provode po političkoj podobnosti.

"Svi koji zarađuju svoju plaću i rade časno svoj posao zadržat će radna mjesta i ne moraju se bojati smjena. Stranačka iskaznica neće biti preporuka, već će ključna biti stručnost", kazala je Švaljek i obećala zaposlenje onima koji su u Holdingu zaposleni putem agencije za zapošljavanje.

"Oni koji zarađuju svoju plaću, ostat će raditi", zaključila je Švaljek.