Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sandra Švaljek, kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba, kazala je kako joj se zaposlenici Holdinga žale da rade pod pritiskom.


Kandidatkinja za zagrebačku gradonačelnicu Sandra Švaljek ispred zgrade zagrebačkog poglavarstva održala je konferenciju za novinare potaknuta brojnim pritužbama i upozorenjima zaposlenika.

Vezani članci Nekretnine, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Hoće li stanovi i kuće postati rješenje jednog od najvećih problema Hrvatske? "Iza ugla već vreba nova briga" Kvote stranih radnika (Foto: Informer) Mijenja se zakon o strancima kako bi se mogli lakše zaposliti u Hrvatskoj

Švaljek je poručila kako su joj se zaposlenici Holdinga žalili da rade pod pritiskom te se zapošljavanja provode po političkoj podobnosti.

"Svi koji zarađuju svoju plaću i rade časno svoj posao zadržat će radna mjesta i ne moraju se bojati smjena. Stranačka iskaznica neće biti preporuka, već će ključna biti stručnost", kazala je Švaljek i obećala zaposlenje onima koji su u Holdingu zaposleni putem agencije za zapošljavanje.

"Oni koji zarađuju svoju plaću, ostat će raditi", zaključila je Švaljek.