Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bosanski mediji navode

Sanaderovi pipci i u Republici Srpskoj?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši premijer Ivo Sanader pokrenuo je posao u Republici Srpskoj, tvrdi Dnevni Avaz.

Bosanski list navodi kako je sve dospjelo u javnost nakon što je zapela prodaja hotela 'Milka' poduzeću 'Parma trend', iza kojeg navodno stoji dvojac Ivo Sanader - Hrvoje Šarinić, nekada bliski suradnik Franje Tuđmana.

Pročitajte i ovo Kako napisati motivacijsko pismo, ilustracija ovo morate znati Kako napisati motivacijsko pismo? Jednu stvar nikako ne smijete napraviti McDonald's Nude više poslova McDonald’s traži desetke radnika diljem Hrvatske: Objavili iznose plaća i nagrada

Isplata u ratama je zapela nakon uhićenja Ive Sanadera, a zbog toga se 'Parma trend', koja se u međuvremenu proširila i ima 21 benzinsku pumpu, sada nalazi u velikim financijskim poteškoćama, tvrdi Dnevni avaz.

>> Remetinec spreman za Sanadera, čeka ga ženski odjel

Vukašin Vojinović, bivši vlasnik hotela Milka, potvrdio je medijima da zbog duga od 1,9 milijuna KM tuži 'Parma trend', ističe Dnevni avaz.  Dodaje kako bi ova afera mogla razotkriti i ostale političko-poslovne veze i uzdrmati mnoge moćnike u RS.

Kao Sanaderov partner u tamošnjim poslovima navodi se Hrvoje Šarinić, nekadašnji predsjednik Vlade i savjetnik Franje Tuđmana, koji sve oštro demantira. 'To je jedna notorna izmišljotina. Nikakva poduzeća nemam u Republici Srpskoj i nemam nikakva zajednička poduzeća sa gospodinom Sanaderom. Tamo je gospodin Čermak radio, a ja sam bio njegov savjetnik pa možda su i od tuda nešto izvukli', rekao je Šarinić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene