Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda

Sanader: Trenutak je za konačni obračun s mafijom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik hrvatske Vlade Ivo Sanader, komentirajući ubojstvo kćeri odvjetnika Zvonimira Hodaka kazao je danas u Puli kako je konačno došao trenutak kad se treba obračunati s mafijom, bez obzira o kome se radi.

'Više nećemo tolerirati organizirani kriminal niti mafijaška ubojstva. To je strašna tragedija i za svaku je osudu', poručio je premijer Sanader.

Pročitajte i ovo Takeshi Ebisawa Pripremali se godinama Japanski mafijaški bos pao u velikoj akciji, njegova smrtonosna pošiljka mogla je promijeniti svijet: "Jezivo je zamisliti posljedice..." Sara i Bob Bull Okomili se na njega Milijarder otkrio da je drugi put bankrotirao: "Na monstruozan način upao sam u dugove od 850 milijuna eura"

Dodao je kako je već razgovarao s ministrom unutarnjih poslova Berislavom Rončevićem koji s potpredsjednicom Vlade Đurđom Adlešič boravi u Londonu te poručio da se odmah vrati u Zagreb.

Ujedno, napomenuo je Sanader, i državni odvjetnik Mladen Bajić te ravnatelj policije Marijan Benko koji borave u SAD-u, zbog toga se hitno vraćaju u Zagreb.

Na pitanje hoće li nakon današnja dva ubojstva u Zagrebu zatražiti ostavku ministra unutarnjih poslova, premijer Sanader je kazao kako najprije čeka izvješće o svemu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene