Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća

Za dlaku izbjegnuta tragedija: U tunelu Učki pao golemi ventilator, sudarila se dva auta

Pao ventilacijski sustav u tunelu Učka (Foto: Naša Bujaština)
Pao ventilacijski sustav u tunelu Učka (Foto: Naša Bujaština) Naša Bujaština
Aktualno Galerija Pao ventilacijski sustav u tunelu Učka (Foto: Naša Bujaština) Pao ventilacijski sustav u tunelu Učka (Foto: Naša Bujaština) Foto: Naša Bujaština Prometna nesreća u tunelu Učka (Foto: Naša Bujština) Prometna nesreća u tunelu Učka (Foto: Naša Bujština) Foto: Naša Bujština +0 Prometna nesreća u tunelu Učka (Foto: Naša Bujština) Galerija 1/3 >>
U tunelu Učka u četvrtak oko podneva dogodila se prometna nesreća pri kojoj se dio ventilacijskog sustava otkačio sa stropa tunela i pao.

Ventilacijski sustav u tunelu Učka u četvrtak oko podneva pao je ispred vozila kojim je upravljala 24-godišnjakinja. Ona je potom naglo zakočila kako bi izbjegla udar u predmet.

Pročitajte i ovo Autocesta Stanje u prometu Ponovno otvorena autocesta A1 u smjeru juga, u prekidu su neke trajektne linije Prometna nesreća u tunelu Pećine - 4 Tragedija u Rijeci Otac poginulog olimpijca: "Svi smo jako potreseni, srećom unuk je preživio"

Međutim, iza nje je bilo drugo vozilo kojim je upravljao 46-godišnjak koji nije zakočilo dovoljno brzo te je došlo do sudara. Na teren su izišle interventne službe te je u tunelu vladala posebna regulacija prometa, piše portal Naša Bujština.

U ovoj prometnoj nesreći lakše su ozlijeđene dvije osobe. Nesreća se dogodila kada je 46-godišnjak upravljao automobilom Ford, riječke registarske oznake, kolnikom brze ceste B-8 u pravcu Pule.

Vozač nije držao potrebni razmak tako da je prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio automobila Citroen, pulske registarske oznake, kojim je upravljala 24-godišnjakinja, a koja je usporila kako bi izbjegla nalet na dio ventilacijskog sustava, koji je neposredno prije pao na kolnik.

U nesreći su lakše ozlijeđeni vozač Forda i njegov 36-godišnji suputnik. Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, vozaču Forda izdat će se prekršajni nalog.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene