Saborski Odbor za nacionalnu sigurnost dobio je izvješće SOE o slučaju Tolušić, ali još čekaju podatke DORH-a, potvrdio je to za Dnevnik Nove TV predsjednik odbora Ranko Ostojić. No Ostojić se žali da mu se uskraćuju podaci oko slučaja SMS, kao i rekonstrukcije nestalog spisa o elitnoj prostituciji. Podsjeća da je spis rekonstruiran prije nekoliko mjeseci, pa mu nije jasno gdje je zapelo.

Galerija


"Glavni državni odvjetnik na čelu je neovisnog sudskog tijela. Zahvaljujem mu u ovom trenutku što je došao na sjednicu, nije u obvezi polagati račune našem saborskom odboru, ali s druge strane treba uzeti u obzir da je tada dao obećanje koje nije traženo od njega i zato sam očekivao da će to provesti.

Vezani članci Zoran Mamić Otišao u BiH: USKOK objasnio zašto Zoranu Mamiću nisu izrečene mjere opreza Dražen Jelenić Nastavak afere mason: Dražen Jelenić privremeno udaljen s dužnosti zamjenika glavne državne odvjetnice

Ne radi nas, nego radi javnosti, radi svih onih kojima je bilo obećano da će vrlo brzo biti riješen spis jer u zemlji u kojoj se događa da može nestati tako važan dokument situacija je alarmantna. Prema tome, to onda je za odbor", rekao je Ranko Ostojić, predsjednik Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost. 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr