Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u dubravi

FOTO Kakva pogreška! Rušili hotel, srušili i susjedni lokal: Vlasnik jedva izvukao živu glavu

Aktualno Galerija Rušenje hotela u Dubravi - 1 Rušenje hotela u Dubravi - 1 Foto: Facebook/Sven Novosel Rušenje hotela u Dubravi - 2 Rušenje hotela u Dubravi - 2 Foto: Facebook/Sven Novosel Rušenje hotela u Dubravi - 3 Rušenje hotela u Dubravi - 3 Foto: Facebook/Sven Novosel +0 Rušenje hotela u Dubravi - 4 Galerija 1/4 >>
U zagrebačkoj Dubravi potpuno je uništena pečenjara prilikom rušenja starog hotela pored nje.

U rušenju hotela u zagrebačkoj Dubravi u četvrtak je teško oštećena obližnja pečenjara. Dio zida nekadašnjeg hotela na Aveniji Dubrava jučer je pao na pečenjaru Kaštel i gotovo ju u potpunosti smrskao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dramatična intervencija FOTO Poznat uzrok tragedije u Zagrebu: Vatrogasci iz stana izvukli ženu, muškarcu nije bilo spasa

Pročitajte i ovo Ilustracija Poguban je i umor Opasnost na cesti: Ako imate neku od ovih dijagnoza, ne biste trebali voziti!

Pečenjara je u vrijeme rušenja bila zatvorena, a djelatnici na godišnjem odmoru. No u tom trenutku se u njoj nalazio vlasnik, koji je u posljednji tren uspio istrčati van.

Razbijeni zid i cigla popadali su po limenom krovu i terasi lokala, i pukom srećom nitko nije ozlijeđen. Policija je izašla na uviđaj i ogradila nogostup oko dvije urušene zgrade.

Rušenje starog hotela započelo je dva tjedna ranije, a spomenuti bočni zid danima je "visio" i prijetio urušavanjem, što se na kraju i dogodilo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene