Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kod rafinerije Urinj

Riječki ronioci pronašli avionsku bombu iz Drugog svjetskog rata?

Riječki ronioci na dnu mora pronašli avionsku bombu iz Drugog svjetskog rata? - 4
Riječki ronioci na dnu mora pronašli avionsku bombu iz Drugog svjetskog rata? - 4 Velimir Vrzić/DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Riječki ronioci na dnu mora pronašli avionsku bombu iz Drugog svjetskog rata? - 2 Riječki ronioci na dnu mora pronašli avionsku bombu iz Drugog svjetskog rata? - 2 Foto: Velimir Vrzić/DNEVNIK.hr Riječki ronioci na dnu mora pronašli avionsku bombu iz Drugog svjetskog rata? - 3 Riječki ronioci na dnu mora pronašli avionsku bombu iz Drugog svjetskog rata? - 3 Foto: Velimir Vrzić/DNEVNIK.hr Riječki ronioci na dnu mora pronašli avionsku bombu iz Drugog svjetskog rata? - 4 Riječki ronioci na dnu mora pronašli avionsku bombu iz Drugog svjetskog rata? - 4 Foto: Velimir Vrzić/DNEVNIK.hr Riječki ronioci na dnu mora pronašli avionsku bombu iz Drugog svjetskog rata? - 5 Riječki ronioci na dnu mora pronašli avionsku bombu iz Drugog svjetskog rata? - 5 Foto: Velimir Vrzić/DNEVNIK.hr +5 Riječki ronioci na dnu mora pronašli avionsku bombu iz Drugog svjetskog rata? - 6 Galerija 1/10 >>
Ronioci Goran Kolundžić i Velimir Vrzić u blizini riječke Rafinerije nafte Urinj na dubini od 32 metra pronašli su metalni predmet za kojeg smatraju da je avionska bomba iz II svjetskog rata.

O svom su otkriću nakon fotografiranja i snimanja obavijestili nadležne institucije koje će utvrditi je li zaista riječ o bombi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi LIječnički tim tijekom operacije Izvedena rijetka transplantacija Veliki uspjeh riječkog KBC-a, muškarcu presadili bubrege bebe: "Malobrojni to mogu izvesti"

Vrzić navodi kako je predmet zarastao u morske organizme te da je otkriće bitno za sigurnost ljudi jer se nalazi u akvatoriju rafinerije pa bi posljedice eventualnog aktiviranja mogle bi biti iznimno opasne. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene