Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upoznali svoje idole

Riječki osnovnoškolci na druženju s nogometašima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za školarce nema ljepšeg nego upoznati svoje idole i s njima se družiti. Priliku za to dobilo je tridesetak osmoškolaca iz škole u Kastvu nedaleko od Rijeke. Na Kantridi su ih dočekali igrači Rijeke.

Toniju se danas želja ostvarila. Stao je na gol i obranio jedanaesterac napadaču Rijeke! 'Sretan sam što sam branio i obranio mu šut', kaže Toni Lesica. 'Mislim da je mali puno bolji od Mutomba, mislim da Mutombo mora još puno raditi da bi dosegnuo njegovu razinu', kaže Niko Datković, igrač HNK Rijeka.

Pročitajte i ovo Putinovi časnici s aktovkom rijetko viđeno VIDEO Vladimir Putin snimljen s nuklearnom aktovkom? Britanski kralj Karlo III. stigao u državni posjet Francuskoj trodnevni državni posjet Britanski kralj Charles stigao u Francusku, nisu svi Parižani entuzijastični: "Nije toliko drag, nemamo dugu povijest"

>> Riječki mališani posjetili planetarij: 'Vidjeli smo Saturn'

Među učenicima bilo je i nogometašica. Na posjet Kantridi i druženje s bijelima kastavske će mališane još dugo podsjećati autogrami, fotografije i majice koje će ponosno pokazivati prijateljima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene