Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRIVATNI ŽIVOT POLITIČARKE

Drugo lice saborske zastupnice: Voli nogomet i kuhanje, supruga je upoznala u nezgodnom trenutku - "Rekao je da sam mu izgledala kao vanzemaljac"

Aktualno Galerija Sandra Benčić - 1 Sandra Benčić - 1 Foto: DNEVNIK.hr Sandra Benčić - 2 Sandra Benčić - 2 Foto: DNEVNIK.hr Sandra Benčić - 3 Sandra Benčić - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Sandra Benčić - 4 Galerija 1/4 >>
Tko joj je najveća podrška? Koji sport voli? Što njezini sinovi misle o njezinu poslu i žestokim saborskim raspravama? To su neka od pitanja na koje je najaktivnija saborska zastupnica zeleno-lijevog bloka odgovarala u ovotjednom Razotkrivanju Dnevnika Nove TV.

Saborska zastupnica Sandra Benčić u Razotkrivanju je reporterki Barbari Štrbac objasnila zašto se odlučila za ulazak u politiku.

"Višegodišnja frustracija da se stvari ne mijenjaju. I nisam se htjela s time pomiriti", rekla je.

Pročitajte i ovo Matija Kroflin REKORDNA STOPA INFLACIJE Hoće li prosvjetari opet u štrajk? Ekonomist iz Sindikata znanosti i visokog obrazovanja: "Situacija je relativno zapaljiva..."

Štrbac je najaktivniju zastupnicu zeleno-lijevog bloka upitala i kako njezina djeca gledaju na žestoke saborske rasprave, u kojima i ona nekad sudjeluje.

"Uglavnom izbjegavamo da gledaju vijesti. Tu i tamo ulove i onda mi znaju reći: 'Mama, pa kako se ovaj ponašao?' I meni znaju reći: 'Zašto si to tako grubo rekla?' I onda morate djeci objasniti da je u politici konflikt ne samo uobičajen, nego i da kroz njega često dolazimo do novih rješenja", rekla je Benčić.

Pročitajte i ovo Otvaranje vrata, ilustracija POTRAGA U TIJEKU Prevara u Zagrebu: Od starije žene zatražili provjeru novčanica, dala im desetke tisuća kuna

Međutim, priznala je da je tijekom nekih rasprava bila preoštra: "Sigurno se nekad svi poskliznemo u tom verbalnom prepucavanju."

Prijam kod kralja Charlesa

Iako voli kuhati, pa je za Razotkrivanje otvorila sezonu sarme, Benčić je rekla da to radi uglavnom vikendom te je dodala da je zbog njezina ulaska u Sabor suprug preuzeo velik dio kućanskih poslova.

"Ne podržava me samo tapšanjem po ramenu, nego je zaista preuzeo sve: od nabave hrane, kuhanja, veša. Ja djecu odvodim u školu, a on po njih odlazi popodne. I tako se snalazimo", rekla je.

Supruga je upoznala zbog posla, putem zajedničke prijateljice.

"Ja sam radila kao konzultantica i on ju je zamolio da im pomognem s nekim projektom. Ja nisam taj dan bila slobodna, osim tih sat vremena dok sam kod frizera držala pramenove na glavi. Ona ga je dovela kod moje frizerke tako da mi je rekao da sam mu izgledala kao vanzemaljac. Izašla sam s folijama na glavi i s njima radila taj projekt", ispričala je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna uoči velikog kongresa "Želimo hranu, a ne PCR testove i biti građani, a ne robovi": Prosvjedni natpis izazvao kaos u Pekingu, pogledajte o čemu se radi

Pročitajte i ovo Slika dvorca Neuschwansteina koju je naslikao Adolf Hitler DJELA "PROBLEMATIČNIH" SLIKARA Britanska televizija na udaru kritika zbog bizarne emisije: Planiraju publici dopustiti hoće li uništiti sliku Adolfa Hitlera

Osim svoga muža, zbog posla je upoznala tadašnjeg princa i budućeg kralja Charlesa. Kod njega je na prijemu u Londonu bila dan prije polufinala između Hrvatske i Engleske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

"Onda smo se naravno kladili tko će pobijediti. On je bio uvjeren da će pobijediti Englezi", rekla je te dodala: "Vrlo je neposredan i ugodan. Znao je jako puno o Hrvatskoj."

Više o Sandri Benčić, od njezine ljubavi prema nogometu do mladenačkih izlazaka u zagrebački klub Jabuka, možete pogledati u videoprilogu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene