Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

'Kako sam doživio svoje tri kliničke smrti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gosti emisije '10 do 8' Mirjane Hrge bili su etnolog Tomo Vinšćak i Bernard Grujić, mladić koji je čak tri puta doživio iskustvo kliničke smrti.

Prema riječima Bernarda Grujića smrt nije nešto čega se treba bojati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Blagdan Svih svetih Svijeće i cvijeće na grobljima diljem Hrvatske Slika nije dostupna Inicijativa mladih vjernika Prvi puta u povijesti: Molitvena noć uoči Svih svetih

- Prvi puta sam iskustvo kliničke smrti doživio kad sam imao pet godina. Izašao sam iz svog tijela tijekom operacije. Vidio sam liječnike kako me operiraju, vidio sam roditelje kako plaču, ali mi nije bilo jasno zašto to doživljavaju tako teško jer smrt nije ništa strašno. Prema mom iskustvu radi se o prelasku u dimenziju u kojoj je mnogo ljepše nego u svijetu u kojem mi živimo, kaže Grujić.

Istražujući te slučajeve Grujić kaže kako je zaključio da se mnogi ljudi koji su imali isto iskustvo nisu niti željeli vratiti u ovaj svijet.

- Ne treba se bojati smrti nego života, treba se bojati za one koji ostaju iza nas, a ne za nas same jer smrt nije nestanak, nego prijelaz u nešto ljepše i lakše, tvrdi Grujić.

Cijeli razgovor s Bernardom Grujićem i Tomom Vinšćakom pogledajte u video dodatku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene