Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Izvješće od policije koje govori da sam praćen i prisluškivan i to nezakonito', rekao je Slavko Linić, bivši ministar financija u Vladi Zorana Milanovića.


Tvrdnje nekadašnjeg SDP-ovog dužnosnika i ministra financija Slavka Linića da je bio pod obradom policijskog USKOK-a potvrđuje tjednik Nacional prema kojemu je Ravnateljstvo policije za Ministarstvo unutarnjih poslova izradilo očitovanje u kojem je potvrdilo da je Linić bio obrađivan.

Vezani članci Pozornica na Zrću (Foto: Dnevnik.hr) Dvojica ugostitelja prijavljena zbog kršenja mjera, brzo su pušteni na slobodu Policija, ilustracija Skandal u Varaždinu: Na spomeniku žrtvama holokausta osvanuo kukasti križ i slovo 'U'

Te napise tehnički ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić nije želio ni potvrditi ni demantirati, a bez komentara su i u SDP-u.

'Polazim od toga da je to izvješće od policije koje govori da sam praćen i prisluškivan i to nezakonito i takvo izvješće je došlo u Sabor koliko sam obaviješten od Sabora, prema tome to samo ukazuje na to da je Milanović zloupotrebljavao sigurnosni sustav u obračunu sa svojim ljudima i da je lagao', rekao je Slavno Linić za NovuTV.