Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Vrijeme je za nove bitke'

Ostojić potvrdio da će se kandidirati za predsjednika SDP-a, Picula još razmišlja, Hajdaš Dončić suzdržan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon objave Zorana Milanovića kako će se povući s mjesta predsjednika SDP-a, sve se više nagađa o njegovim nasljednicima. Ranko Ostojić je već objavio kako će se kandidirati za tu poziciju.

Ranko Ostojić potvrdio je na Facebooku da će se kandidirati za predsjednika SDP-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sastavljanje nove vlade SDP-ovac čestitao pa poručio: 'Treba biti iskren...' Slika nije dostupna Rekao 'svoj dio istine' 'PUN MI VAS JE KUFER' Ostojić odaslao jasnu poruku onima koji dovode u pitanje integritet generala Krstičevića

'Zoran Milanović je bio i ostao veliki političar, državnik i ostvario pobjede o kojima je nekada SDP samo sanjao. Danas je to opet pokazao. Vrijeme je za nove bitke. Očuvati SDP, složno i opet pokazati da naša stranka jeste i ostat će prava sociijaldemokratska stranka , vrednota ljevice.

Objavljujem da ću se kandirati za predsjednika SDP. Suočit ćemo se sa svojim greškama , izaći i boriti se', napisao je Ranko Ostojić na Facebooku.

Koga od navedene trojice vidite kao predsjednika SDP-a?

  • Ranka Ostojića
  • Tonina Piculu
  • Sinišu Hajdaša Dončića

Ukupno glasova:

 

Tonino Picula je odaslao poruke da se spreman kandidirati ponovno za predsjednika SDP-a.

'Konačnu odluku ću donijeti nakon konzultacija sa ljudima na koje računam i čije mišljenje cijenim', rekao je za Novu TV.

Siniša Hajdaš Dončić također je jedno od imena koja se spominju u kontekstu nasljednika Zorana Milanovića.

'Prerano je za bilo kakve špekulacije. Moram jednostavno onako racionalno i trezveno razmisliti. Treba vidjeti što je najbolje za SDP, a ne za pojedinca. Dakle, nitko ne bi trebao imati takav ego. Trebamo vidjeti kako sačuvati SDP da nam se ne dogode neki sindromi koji su nam se dogodili u sestrinskim strankama u Europi', rekao je Hajdaš Dončić.

Kakva su trenutna razmišljanja u SDP-u čitajte i na OVOM LINKU.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene