Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši ministar unutarnjih poslova, Ranko Ostojić, na svojem je Facebook profilu objavio dva prilično kontroverzna statusa u kojima se osvrnuo na trenutna politička prepiranja i nesuglasice unutar vladajuće koalicije, kao i na dolazak turskog predsjednika Tayyipa Erdogana u Hrvatsku.


Hrvatski su se političari ozbiljno shvatili utjecaj društvenih mreža na javno oblikovanje mišljenja stoga ne čudi da su u posljednje vrijeme njihovi profili postali redovito mjesto javnog izražavanja stavova.

Vezani članci Ranko Ostojić Ranko Ostojić pozvao sve koji nisu glasovali za HDZ da ga podrže i poručio: ''Oni koji su očekivali debakl SDP-a, prevarili su se'' Slika nije dostupna Ostojić: Čeka me teška borba s Karamarkom, jedva čekam sučeljavanje

Bivši ministar unutarnjih poslova, Ranko Ostojić, na svojem je Facebook profilu objavio dva prilično kontroverzna statusa u kojima se osvrnuo na trenutna politička prepiranja i nesuglasice unutar vladajuće koalicije, kao i na dolazak turskog predsjednika Tayyipa Erdogana u Hrvatsku. Turski predsjednik dolazi povodom obilježavanja 100. obljetnice priznanja islama u Hrvatskoj kao i radi jačanja gospodarske suradnje dviju zemalja.

'Kovačiću, kao je** tebe i one koje doveo na vlast. Kratko i jasno', poručio je Ostojić zastupniku MOST-a, Ivanu Kovačiću koji je u ponedjeljak, iznerviran dolaskom Ivana Škaričića na čelo omiškog HDZ-a kazao kako je žalostan zbog HDZ-ove lokalne i nacionalne politike jer je ovo, po njemu, jasan znak kojim putem HDZ želi ići.

'Što se mene tiče, daljnja suradnja s HDZ-om na nacionalnoj razini ovim je završena i više nije moguća. Smatram da u HDZ-u ima mladih, poštenih, normalnih intelektualaca koji su spremni raditi sve ono o čemu smo pričali do sada. A opet kažem, ukoliko je budućnost HDZ-a u starim isluženim kadrovima onda mogu samo reći ko vas je**', poručio je Kovačić u ponedjeljak.

Bivši ministar unutarnjih poslova, Ranko Ostojić, u sličnom je tonu nastavio sa statusima 'častiti' političare koji ovih dana pune stupce u medijima. Nakon statusa posvećenog Kovačiću, osvrnuo se i na dolazak turskog predsjednika u Hrvatsku.

'Sutra vas molim, kao pravi podanici, kad bude prolazio Sulejman na svim zabranjenim rutama da kleknete i odate počast kapitalu i domaćim slugama koje će prodat sve što mogu. Poklonite se gušenju ljudskih prava, ukidanju slobode tiska, jer to i nas čeka. Pripremite se', poručio je Ostojić putem Facebooka.