Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Objave na Facebooku

OSTOJIĆ OPET 'ČASTI' Opleo po Kovačiću i Erdoganu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši ministar unutarnjih poslova, Ranko Ostojić, na svojem je Facebook profilu objavio dva prilično kontroverzna statusa u kojima se osvrnuo na trenutna politička prepiranja i nesuglasice unutar vladajuće koalicije, kao i na dolazak turskog predsjednika Tayyipa Erdogana u Hrvatsku.

Hrvatski su se političari ozbiljno shvatili utjecaj društvenih mreža na javno oblikovanje mišljenja stoga ne čudi da su u posljednje vrijeme njihovi profili postali redovito mjesto javnog izražavanja stavova.

Pročitajte i ovo Vijetnamci angažiranje botova Vijetnamci lajkaju HDZ: "Svi ih kupuju. Netko kupuje iz Vijetnama, netko iz Kozari Puteva" Hrvoje Prpić Globalni problem Stručnjak pojašnjava što bi mogao biti razlog pada Facebooka i Instagrama, oglasili se iz Mete

Bivši ministar unutarnjih poslova, Ranko Ostojić, na svojem je Facebook profilu objavio dva prilično kontroverzna statusa u kojima se osvrnuo na trenutna politička prepiranja i nesuglasice unutar vladajuće koalicije, kao i na dolazak turskog predsjednika Tayyipa Erdogana u Hrvatsku. Turski predsjednik dolazi povodom obilježavanja 100. obljetnice priznanja islama u Hrvatskoj kao i radi jačanja gospodarske suradnje dviju zemalja.

'Kovačiću, kao je** tebe i one koje doveo na vlast. Kratko i jasno', poručio je Ostojić zastupniku MOST-a, Ivanu Kovačiću koji je u ponedjeljak, iznerviran dolaskom Ivana Škaričića na čelo omiškog HDZ-a kazao kako je žalostan zbog HDZ-ove lokalne i nacionalne politike jer je ovo, po njemu, jasan znak kojim putem HDZ želi ići.

'Što se mene tiče, daljnja suradnja s HDZ-om na nacionalnoj razini ovim je završena i više nije moguća. Smatram da u HDZ-u ima mladih, poštenih, normalnih intelektualaca koji su spremni raditi sve ono o čemu smo pričali do sada. A opet kažem, ukoliko je budućnost HDZ-a u starim isluženim kadrovima onda mogu samo reći ko vas je**', poručio je Kovačić u ponedjeljak.

Bivši ministar unutarnjih poslova, Ranko Ostojić, u sličnom je tonu nastavio sa statusima 'častiti' političare koji ovih dana pune stupce u medijima. Nakon statusa posvećenog Kovačiću, osvrnuo se i na dolazak turskog predsjednika u Hrvatsku.

'Sutra vas molim, kao pravi podanici, kad bude prolazio Sulejman na svim zabranjenim rutama da kleknete i odate počast kapitalu i domaćim slugama koje će prodat sve što mogu. Poklonite se gušenju ljudskih prava, ukidanju slobode tiska, jer to i nas čeka. Pripremite se', poručio je Ostojić putem Facebooka. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene