Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži rad u dvije smjene

Stali radovi na novom petrinjskom naselju: Dumbović kaže da ne zna gdje zapinje, odmah mu odgovorio glasnogovornik Stožera za potres

Iako su prošla tri tjedna od potresa koji je pogodio Banovinu, i dalje se prijavljuju nove štete na objektima.

Prema posljednjim podacima, na području Banovine prijavljeno je više od 45.000 oštećenja na objektima, a pregledano ih je više od 21.000. Do kraja dana seizmolozi bi kod Petrinje trebali postaviti uređaje i opremu kojima će pratiti sve promjene tla.

Pročitajte i ovo Petrinja - 1 Banovina tri godine od potresa Satima bila zarobljena ispod ruševina: "U snovima opet proživljavam scene, a hvata me jeza da ćemo se vratiti u tu zgradu" Božić na Banovini - 3 Dvije godine u kontejnerima Koliko im je sretan, koje su njihove želje i kako su ga dočekali: "Nije mi ni do Božića, ni do Badnjaka, ni do života"

Radovi još nisu krenuli na sajmištu na kojem je najavljena gradnja naselja od oko 200 stambenih i poslovnih kontejnera. Gradonačelnik Darinko Dumbović, koji je najavio da će radovi biti gotovi za nešto više od tri tjedna, nezadovoljan je takvim tempom i dodaje da se ne zna gdje zapinje.

"Samo da se radi u dvije smjene. Ja želim da se radi od jutra do navečer, da se pale reflektori i da se radi i kad se ne vidi. Ja sam rekao, i kad je snijeg padao, što bi bilo da smo u Rusiji? Znači, nikad ne bismo ništa završili. Mi moramo raditi u dvije smjene ", rekao je Dumbović.

Na Dumbovićevu izjavu reagirao je i Mladen Pavić, glasnogovornik Stožera za otklanjanje posljedica potresa.

"To je sve Dumbovićevo, neka radi kako i koliko hoće. I u dvije smjene. Stožer je tu da uskoči ako i kad treba. Vojska je posao, dio s ravnanjem terena za kontejnersko naselje, napravila. Sad je dalje na Dumboviću", izjavio je Pavić.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene