Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavak svađe zbog sutkinje Banić

Pusić će Šeksa 'tužiti' Ustavnom sudu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučerašnja žestoka saborska svađa između Vesne Pusić i Vladimira Šeksa ima i nastavak. Pusić je najavila je da će se obratiti ustavnom sudu i zatražiti da stav Vladimira Šeksa o imenovanju sutkinje Slavice Banić smatraju njegovim privatnim stavom, a ne stavom saborskog odbora za ustav.

Dreka i uvrede zbog dopisivanja Vladimira Šeksa s Ustavnim sudom nikoga ne zabrinjavaju. 'U ovom Saboru vidjeli smo već dosta takvih komunikacija. Naravno da nije primjereno ali nažalost uobičajeno je', kaže Vesna Pusić. 'Ne radi se o nikakvoj svađi već o razmjeni mišljenja koja smo žustro gospođa Pusić i ja iznijeli u pauzi odbora za ustav', dodao je Šeks.

Pročitajte i ovo Alice Wood tragična smrt Pregazila zaručnika nakon svađe pa lagala da je riječ o nesreći: "Osoba kojoj je najviše vjerovao je osoba koja mu je oduzela život" Ilustracija U kritičnom je stanju Dobio metak u glavu pa prehodao dva kilometra do prijateljeve kuće: Tučnjava eskalirala zbog svađe oko žene

>> VIDEO: Šeks galamio na Vesnu Pusić

A do žustre rasprave kako ju naziva Šeks došlo je zbog slučaja sutkinje Banić. Naime, Šeks se već neko vrijeme u ime Odbora dopisuje s Ustavnim sudom o slučaju Banić. Pusić smatra da bez znanja članova odbora to ne smije raditi. 'Kao članica odbora Ustavnom sudu uputit ću pismo da se ne može uzeti u obzir mišljenje Vladimira Šeksa jer to nije očitovanje odbora', izjavila je Pusićka. 'Ako sam ja joj pokazao da se radi o primjeni poslovnika onda je trebala prihvatiti pravne savjete nekoga tko je puno kompetentniji od nje u toj materiji', smatra Šeks.

Pusić ostaje usamljena u borbi protiv, kako kaže, šeksove samovolje. A u sjeni uvreda i pisanja pisama sprema se izbor još tri suca ustavnoga suda.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene