Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Položio cvijeće

Pupovac u Varivodama osudio vandalski čin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U mjestu Varivode nepoznati je počinitelj polomio drveni križ i ukrao spomen-ploču s imenima devetero srpskih civila ubijenih nakon Oluje.

Potpredsjednik SDSS-a Milorad Pupovac posjetio je danas mjesto Varivode, u kojem je nepoznati počinitelj u noći s četvrtka na petak polomio drveni križ i ukrao spomen-ploču s imenima devetero srpskih civila ubijenih 1995. nakon akcije 'Oluja'.

Pročitajte i ovo Prizori s groblja Ispisani grafiti FOTO Pogledajte što su vandali napravili na groblju u Bribiru! Šokirani mještani ugledali ustaške simbole i gadljive poruke Slika nije dostupna Govor mržnje Kukastim križevima išarali Romima kuće

Pupovac je s mještanima Varivoda položio cvijeće na mjesto križa i poručio kako od policije i Državnog odvjetništva očekuje da što prije pronađu i kazne počinitelje tog vandalskog čina, ali i zločina počinjenog 1995. u Varivodama i susjednom selu Goršićima.

'Očekujemo da će policija utvrditi tko su počinitelji ovog vandalskog djela, ali i da će policija, DORH i sudstvo konačno kazniti one koji su počinili zločin 1995.', izjavio je Pupovac Hini. Podsjetio je da je nakon 'Oluje' u Varivodama ubijeno devet, a u Goršićima sedam osoba u dobi između 60 i 85 godina. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene