Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prepoznali potrebe

Evo što je oduševilo Puljane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svojim građanima i turistima Pula je osigurala besplatan bežični Internet u središtu grada. Pristupne točke osiguravaju bržu i jednostavniju komunikaciju velikom broju korisnika u isto vrijeme. Odlično prihvaćena inicijativa svrstala je tako Pulu među prve hrvatske gradove koji nude takvu vrstu usluge.

Pula je prepoznala potrebe svojih građana i gostiju, a besplatan Internet već sad ima na stotine korisnika. koristim ga utoliko što mogu brzo i svugdje ići na Internet, to je super. 'Koristim ga utoliko što mogu brzo i svugdje ići na Internet, to je super', kazala je Sara.

Pročitajte i ovo Gradonačelnik Pule Filip Zoričić krivotvoreni potpis Gradonačelnik Pule: "Predsjednica Gradskog vijeća više nema moju podršku, vrijeme je za izbore" Ilustracija nedostatak liječnika ''Pa kako je to moguće?!'': Rekli mu da nema dežurnog liječnika na hitnoj, imamo odgovor bolnice

Ovoj su se opciji najviše oduševili turisti. Dosad skupe razgovore s najbližima zamijenili su komunikacijom putem Interneta. 'To me ugodno iznenadilo. Nisam ograničen na surfanje u hotelu. Odem u grad na večeru i razgovaram besplatno sa svojima kod kuće', kazao je jedan turist iz Nizozemske.

>> Oni NIKAD nisu koristili internet: Pogledajte kako ga zamišljaju

Do novih informacija odsad će puno lakše i građani. Poslati elektronsku poruku ili provjeriti nove vijesti mogu u bilo kojem dijelu centra grada. Na taj način štede i vrijeme i novac. 'Nekad nemam megabajta pa imam par mjesta između kojih mogu izabrati da idem na Internet pošto je po cijelom gradu rasprostranjena wi-fi mreža', kazao je nikola.

Pula je među prvim gradovima koji raspolažu s besplatnim Internetom, danas broji čak sedam pristupnih točaka. Povratne informacije su sjajne, olakšana komunikacija i dostupnost u svakom trenutku omogućila je bržu protočnost informacija.

'S jedne strane imamo zadovoljne turiste i građane koji mogu koristiti besplatan Internetm, a opet ,s druge strane, pozicionirali smo se dodatno na karti gradova koji prate suvremenu tehnologiju', kazao je glasnogovornik Grada Pule Leonard Poropat.

Internet bez kojeg je većini danas život gotovo nezamisliv u Puli je prepoznat je kao dodatni motiv posjeta gradu. Obzirom na oduševljenost, korisnika neće nedostajati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene