Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Detalji oružane pljačke

INTENZIVNA POTRAGA Razbojnici ozlijedili zaštitara i odnijeli oko 800.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija na konferenciji za medije izvijestila je o detaljima velike pljačke u Zagrebačkom holdingu.

Trojica maskiranih muškaraca naoružanih vatrenim oružjem upala su u srijedu oko 18:30 sati u holdingov Centar za korisnike u Vukovarskoj ulici iz kojeg su odnijeli veću količinu novaca. Zlatko Ancić iz službe za odnose s javnošću kazao je na konferenciji za medije da je riječ o "većoj materijalnoj šteti", no ne i kolikoj. Neslužbeno se doznaje da je riječ o ipak manje od 800 tisuća kuna, iznosu o kojem se početno spekuliralo.

Pročitajte i ovo Mjesec dana od odrona na Jakuševcu - 2 Problemi se nastavljaju Grad najavio brži odvoz smeća od nedjelje, a sanacija na Jakuševcu još nije ni počela: "Ne znam kako netko to misli...'' Ilustracija Prevare putem poruka Zagrebački holding poslao upozorenje: "Ako dobijete ovakav SMS, ne otvarajte link"

Zaštitar je lakše ozlijeđen u naguravanju. Za razbojnicima policija intenzivno traga, a za sada nemaju informacija kako su pobjegli nakon pljačke. Osumnjičenih za sada nemaju.

Policija je izuzela snimke videonadzora, a tek treba obaviti razgovore sa strankama koje su se uz devet zaposlenih i zaštitara u trenutku pljačke nalazile u poslovnici.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene