Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na izlazu s autoceste kod Lučkog u smjeru Zagreba, kolona vozila je dugačka čak 19 kilometara.


Na gotovo svim cestovnim pravcima u smjeru mora promet je gust. Poteškoće u prometu očekujte duž jadranske obale na prilazima turističkim gradovima i mjestima, Istarskom ipsilonu, na izlascima s autocesta, pred naplatnim postajama Sveta Helena, Zaprešić, Ivanja Reka i Lučko, na gotovo svim graničnim prijelazima sa Slovenijom i BiH te u trajektnim lukama i pristaništima, izvijestio je HAK.

Vezani članci Slika nije dostupna Gužve manje nego jučer, na Lučkom kolona od tri kilometra Slika nije dostupna Na Lučkom kolone i do 22 kilometra

>> Sramota: Turisti čekaju vlak koji kasni 80 minuta! 

Posebice je gust promet na dionici autoceste A1 između naplate Lučko i čvora Bosiljevo u oba smjera, a kolona vozila koja se kreće u smjeru naplate Lučko na izlasku s autoceste duga je oko 19 kilometara. Zbog učestalih zastoja na dionici državne ceste D1 Grabovac-Korenica HAK moli vozače da za obilazak Plitvica koriste cestu Grabovac-Ličko Petrovo Selo-Prijeboj.

Preko graničnih prijelaza Rupa i Pasjak na hrvatsko-slovenskoj granici danas su do podna u Hrvatsku ušle 22.382 osobe, izvijestila je postaja granične policije u Rupi. U istom razdoblju preko ovih dvaju graničnih prijelaza u Primorsko-goranskoj županji Hrvatsku je napustilo 10.917 osoba. (Hina) 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.