Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teme ovotjedne emisije

''Provjereno'' donosi ekskluzivne snimke uhićenja Vanesse Raney!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
''Provjereno'' donosi ekskluzivne snimke uhićenja Vanesse Raney! Gledatelji imaju priliku doznati kako je izgledala potraga Eme Branice za opasnom Amerikankom. Na koji ju je način novinarka 'Provjerenog' pronašla za četiri dana, dok policija nije dvije godine?

Ravnateljica psihijatrijske bolnice u Lopačevu, Mirjana Vulin, nakon gotovo deset godina nepravomoćno je osuđena na deset mjeseci zatvora zbog nesavjesnog liječenja Ane Dragičević. ''Provjereno'' donosi razgovor s Anom Dragičević, ali i dr. Draganom Lovrovićem, psihijatrom koji joj je pomogao u teškom razdoblju.

Pročitajte i ovo Provjereno o nepravilnostima u općini Vođinci - 4 Večeras u Provjerenom Načelnik potrošio desetke tisuća eura na ilegalne objekte, a njegov je odgovor nevjerojatan: "Pa što da ja radim?" Provjereno: Mateo Holjevac - 8 Donosi Provjereno Mateo je ostvario snove: "On tu ne želi stati, pripremamo se za Olimpijske igre"

Ekipa ''Provjerenog'' bila je u izbjegličkom kampu u Ugandi u kojemu je trenutno smješteno više od 270 tisuća ljudi! Svaka obitelj koja pristigne dobije svoj komad zemlje. Ondje se kupuje i prodaje, igraju se igre, sije se i uzgaja. Mjesto je to koje, usprkos teškim okolnostima, živi.

Dječak Ismail Zulfić jedan je od onih koji ruše predrasude! Iako je rođen bez ruku i s jednom deformiranom nogom, on crta, piše, samostalno jede i, najfascinantnije – pliva. Na regionalnom prvenstvu Hrvatske u plivanju osvojio je zlatnu medalju!

Ne propustite novu emisiju ''Provjerenog'' u četvrtak, 18. svibnja u 22.00.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene