Amerikanka nožem ubola policajca (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Amerikanka nožem ubola policajca (Foto: Dnevnik.hr) - 3

''Provjereno'' donosi ekskluzivne snimke uhićenja Vanesse Raney! Gledatelji imaju priliku doznati kako je izgledala potraga Eme Branice za opasnom Amerikankom. Na koji ju je način novinarka 'Provjerenog' pronašla za četiri dana, dok policija nije dvije godine?


Ravnateljica psihijatrijske bolnice u Lopačevu, Mirjana Vulin, nakon gotovo deset godina nepravomoćno je osuđena na deset mjeseci zatvora zbog nesavjesnog liječenja Ane Dragičević. ''Provjereno'' donosi razgovor s Anom Dragičević, ali i dr. Draganom Lovrovićem, psihijatrom koji joj je pomogao u teškom razdoblju.

Ekipa ''Provjerenog'' bila je u izbjegličkom kampu u Ugandi u kojemu je trenutno smješteno više od 270 tisuća ljudi! Svaka obitelj koja pristigne dobije svoj komad zemlje. Ondje se kupuje i prodaje, igraju se igre, sije se i uzgaja. Mjesto je to koje, usprkos teškim okolnostima, živi.

Dječak Ismail Zulfić jedan je od onih koji ruše predrasude! Iako je rođen bez ruku i s jednom deformiranom nogom, on crta, piše, samostalno jede i, najfascinantnije – pliva. Na regionalnom prvenstvu Hrvatske u plivanju osvojio je zlatnu medalju!

Ne propustite novu emisiju ''Provjerenog'' u četvrtak, 18. svibnja u 22.00.