Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svečani mimohod povodom 20. obljetnice vojno-redarstvene operacije "Oluja" Ministarstvo obrane RH objavilo je detalje za građane koji žele prisustvovati svečanosti.


Svečani mimohod povodom proslave 20. obljetnice 'Oluje' održat će se u Zagrebu 4. kolovoza 2015. godine, s početkom u 18 sati.

Proslava Oluje u Zagrebu: Ovdje pročitajte detalje mimohoda

Vezani članci Slika nije dostupna 'Iako su hrvatske vlasti upućivale srpskom stanovništvu poziv da ostanu, oni su ipak bježali' Slika nije dostupna 'Danas se sjećamo onih koji su slomili kičmu velikosrpskoj politici Slobodana Miloševića'

Mimohod će se održati u Ulici grada Vukovara u Zagrebu, od Avenije Marina Držića do Savske ulice, a u svečanom mimohodu će sudjelovati pješački, zrakoplovni te motorizirani, mehanizirani i oklopni postroji s različitim borbenim i neborbenim vozilima.

Ovdje pogledajte kako doći na mimohod.

Na svečanom mimohodu sudjelovat će pripadnici Oružanih snaga RH-a, MUP-a, operativnih snaga civilnih struktura (vatrogastva, Državne uprave za zaštitu i spašavanje (DUZS) i Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS)), branitelji i povijesne postrojbe, mehanizirana sastavnica s borbenim i neborbenim vozilima, a zrakom će proletjeti zrakoplovi Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane.

Zbog završnih priprema te održavanja mimohoda u vremenu od 1. do 4. kolovoza 2015., na snazi će biti posebna regulacija prometa koju možete detaljno pogledati OVDJE.

Ministarstvo obrane i Oružane snage Republike Hrvatske ovim putem mole za razumijevanje i zahvaljuju na podršci i strpljenju građana te ujedno pozivaju sve građane da zajedno svečano i dostojanstveno proslavimo 20 godina operacije "Oluja" i oslobođenja Hrvatske.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook