Obavijesti Video Pretražite Navigacija
užasne scene

Stravično ubojstvo slavne manekenke: U hladnjaku pronađene noge, organi u loncu juhe

Abby Choi
Abby Choi Foto: Instagram
Dijelovi tijela poznate manekenke iz Hong Konga pronađeni su u petak. Abby Choi posljednji je put viđena u utorak, a dijelovi njezina tijela pronađeni su iznajmljenom stanu bivšeg supruga u selu Lung Mei u predgrađu Tai Po.

Policija je pronašla razrezane dijelove tijela poznate manekenke Abby Choi iz Hong Konga.

U pretrazi posjeda, za koji se vjeruje da ga je njezin bivši suprug nedavno počeo iznajmljivati, policajci su u petak pronašli nešto čemu se nisu nadali.

Dijelove tijela Choi, točnije njezine noge, pronašli su u hladnjaku. Njezina glava, torzo i ruke nisu pronađeni, ali su zato u loncima u kojima se nalazila juha pronašli i ljudsko tkivo, odnosno organe.

Pročitajte i ovo Ilustracija u Njemačkoj Nakon velike potrage otkriven strašan zločin: Bejbisiter odveo djecu u park pa ubio djevojčicu

Pronađene su i njezine kreditne kartice, osobna iskaznica i ostale privatne stvari, a stan je izgledao kao prava klaonica. Iz policije kažu da su naišli i na alate kojima su raskomadani dijelovi tijela: "mašine za mljevenje mesa, motorne pile, kabanice, rukavice i maske", piše SkyNews.

Nakon ove policijske akcije privedeni su njezin bivši suprug Alex Kwong, njegovi roditelji i brat, za koje se sumnja da su zajedničkim snagama ubili Abby.

Pročitajte i ovo Ulaz u školu Saint-Thomas d’Aquin u Saint-Jean-de-Luzu uhićen napadač Stravičan napad šokirao Francusku: Srednjoškolac uletio u razred s nožem u ruci, učiteljicu izbo do smrti

26-godišnjakinja je posljednji put viđena u utorak kada je na nadzornim snimkama zabilježeno da ju je netko oteo. Kada je išla po svoju kćer nakon škole, nepoznati muškarac prišao joj je s velikom bijelom plastičnom kutijom u koju ju je zatim brzo spremio i napustio lokaciju.

Policija sumnja da je do tog nesretnog slučaja došlo zbog financijskih nesuglasica između manekenke i uhićene obitelji. 

Abbey Choi na društvenim mrežama prati više od 80.000 pratitelja, a prošlog je tjedna bila na naslovnoj stranici magazina L'Officiel Monaco.

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene