Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid je u tijeku

Stravične fotografije s ceste kod Poreča: Policija objavila detalje nesreće u kojoj je poginuo muškarac, a dvije su osobe ozlijeđene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U subotu, u kasnim večernjim satima, u prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovala dva automobila, poginula je jedna osoba, a dvije su osobe ozlijeđene. Iz policije su potvrdili da je intervenirala hitna pomoć i vatrogasci, a privremeno je zatvorena i cesta.

U prometnoj nesreći, na cesti od mjesta Ladrovići prema mjestu Bonaci, na mjestu događaja poginula je jedna osoba, a ima i ozlijeđenih.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Promet je preusmjeren Teška nesreća u Zagorju: Tri osobe prevezene u bolnicu, zatvorena državna cesta Rudnik Mramor Zatočen jedan radnik Zbog ignoriranja radnika došlo do nesreće u rudniku: "Naši vapaji su godinama isti, radimo u skučenom prostoru"

Kako doznajemo iz istarske policije, poginuo je 42-godišnji muškarac iz okolice Poreča.

Nesreća se dogodila kada je 42-godišnjak, koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom, upravljao teretnim automobilom Peugeot Partner, pulske registarske oznake, iz smjera Baderne prema Poreču. Vozač je u zavoju zbog neprilagođene brzine kretanja udario u rubnjak, a potom prešao na suprotnu stranu kolnika gdje se frontalno sudario s automobilom Nissan Qashqai, pulske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 44-godišnjak. Od zadobivenih ozljeda, vozač Peugeota preminuo je na mjestu događaja. Nadležna državna odvjetnica naložila je obdukciju nad tijelom preminulog. Ozlijeđeni vozač Nissana i njegov 43-godišnji putnik prevezeni su u pulsku bolnicu gdje se utvrđuje težina zadobivenih ozljeda.

Na mjestu događaja intervenirali su i porečki vatrogasci, a za vrijeme obavljanja očevida, državna cesta D 302, od mjesta Ladrovići do mjesta Bonaci, bila je zatvorena na sav promet od 23:00 do 3:20.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene