Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Produljen istražni postupak u slučaju 'Selotejp'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Županijskom sudu u Osijeku istražni sudac Mario Kovač saslušao je danas sedam svjedoka obrane Branimira Glavaša u tzv. slučaju "selotejp", te je najavio još jedno ročište za srijedu, 7. ožujka.

Prošloga tjedna glasnogovornik Županijskog suda Miroslav Rožac najavio je da bi 5. ožujka trebao biti završen istražni postupak nakon kojega sudac Kovač dokumentaciju predaje Državnom odvjetništvu, a ono odlučuje o podizanju ili odustajanju od optužnice.

Pročitajte i ovo Sudar dva vojna malezijska helikoptera tragedija u Maleziji VIDEO Objavljena snimka strašne nesreće: Dva vojna helikoptera sudarila se tijekom vježbe, poginulo 10 ljudi Slika nije dostupna Završena dopuna istrage u slučaju 'selotejp'

Odvjetnik Branimira Glavaša Dražen Matijević izjavio je danas da je sudac Kovač za srijedu, 7. ožujka pozvao četiri svjedoka, od toga tri svjedoka optužbe i jednog obrane.

U proteklih pet mjeseci saslušano je oko 130 svjedoka, od kojih je obrana imala tek 20, dodao je odvjetnik Matijević.

Podsjetio je kako je prošloga tjedna obrana podnijela podnesak istražnom sucu Kovaču izražavajući nezadovoljstvo što nije prihvatio njezinih osam svjedoka koje smatra bitnima za rasvjetljavanje činjenica i događaja.

Branimira Glavaša i još šest osoba u tzv. slučaju "selotejp" tereti se za ubojstva deset osoba na obali Drave u Osijeku i jedan pokušaj ubojstva.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene