Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavak suđenja

Prodao Šlogaru pištolj za 500-600 maraka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nastavku suđenja Mladenu Šlogaru za ubojstvo Ivane Hodak danas je svjedočio Marijan Papić, koji je prije 15-ak godina Šlogaru prodao opištolj 'berettu', kojim je ubijena odvjetnička vježbenica Ivana Hodak.

Papić je posvjedočio da je šogorica tražila od njega da joj pronađe kupca za pištolj njezine tete. On je kazao da je 1995. pištolj prodao Šlogaru, kojega je poznavao s teniskih terena na kojima je Šlogar radio. Svjedok se ne sjeća za koliko je pištolj prodao, no misli da je to bilo za 500 ili 600 tadašnjih njemačkih maraka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prva reakcija Ljerke Mintas Hodak 'Neka mu Bog pomogne da shvati kakvo je zlo napravio' Slika nije dostupna Ispitano pet vještaka Suđenje Šlogaru: Pet vještaka, pet verzija

>> Slučaj Šlogar: Pištolj iz sjenika zakonit dokaz

U istrazi je pak rekao da je pištolj prodao 1994. za 300 njemačkih maraka, a na upit suca, kako objašnjava tu nepodudarnost, kazao je da se ne sjeća točno svih pojedinosti. Dodao je da je pištolj imao oružani list. Suđenje se nastavlja 29. siječnja, do kada Vrhovni sud treba odlučiti o novoj žalbi obrane, na sudsku odluku kojom je kao zakonit dokaz prihvaćen navedeni pištolj, pronađen u sjeniku kod Zaprešića kojim se koristio beskućnik Šlogar. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene