Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SDP 'bocnuo' Karamarka

Problem koji je zabrinuo Tuđmana u Saboru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miroslav Tuđman javio se za riječ nakon glasovanja i kazao kako sustav koji pokazuje kako su glasovali zastupnici nije odraz onoga kako su pojedini zastupnici glasovali.

Saborski zastupnik iz redova HDZ-a, Miroslav Tuđman kazao je kako sustav ne pokazuje točno kako su glasovali. Naime, zastupnici na svojim stolovima imaju uređaj pomoću kojeg glasuju, a na monitoru kojeg svi mogu vidjeti pokazuje se kako je tko glasovao.

Pročitajte i ovo Zastupnici koji nisu ušli u Sabor Sabor pa pa Njih više nećemo gledati u Saboru: Bili su među najglasnijima, ali sada će rasprave gledati samo na TV-u Marija Selak Raspudić Reforma Hrvatskog sabora Selak Raspudić: "Željezna ograda, simbol HDZ-ove Vlade, stvar je prošlosti"

Međutim, Miroslav Tuđmana je primijetio da je kod njega i kolegice na monitoru prikazano suprotno od onoga kako su glasovali.

'Naprostio sustav ne funkcionira nego radi proizvoljno', rekao je Tuđman.

Više puta je poteškoća s glasovanjem imao i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko te je zatražio asistenciju službenika u Saboru. SDP je ovo iskoristio i na Twitteru objavio komentar: 'Predsjednik HDZ-a Karamarko je toliko često bio u Saboru u prošlom mandatu da još nije savladao princip glasanja.'
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene