Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Privedena supruga uhićenog Januza Dervishija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šemsa Dervishi, supruga nedavno uhićenog Januza Dervishija, privedena je danas istražnoj sutkinji i saslušana zbog sumnje da je počinila kazneno djelo prijetnje, doznaje se iz Operativnog dežurstva Policijske uprave primorsko-goranske.

Policija je potvrdila da je Šemsa Dervishi uhićena kasno sinoć, no nisu naveli o kakvoj je prijetnji riječ i kome je bila upućena. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nisu slušali Djevojku s autizmom 10 sati držali u ćeliji jer su mislili da je pijana Slika nije dostupna Prijavio je suprug Zagrepčanka privedena zbog zlostavljanja supruga i djece

Dervishi je nedavno, zajedno s još sedmero osoba, uhićen i osumnjičen za kažnjiva djela pokušaja iznude i sprječavanja dokazivanja. 

Današnji Novi list navodi da je zbog pisanja o slučaju Januza Dervishija novinaru tog lista Branku Škoriću jučer telefonski prijetila neka ženska osoba, te da policija sumnja da je to bila Šemsa Dervishi. 

Šemsu Dervishi danas je saslušala istražna sutkinja Ksenija Zorc, koja nije željela govoriti o saslušanju, a glasnogovornik suda Zoran Sršen novinarima nije dostupan do ponedjeljka. 

Neslužbeno se doznaje da je Šemsa Dervishi saslušana, da je iznijela svoju obranu te da joj je određeno zadržavanje u pritvoru od 48 sati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene