Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrućine se vraćaju

Pripremite se: Idući tjedan 'pržit' ćemo se na paklenih 37 stupnjeva!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sunčano, vrlo toplo i vruće vrijeme pratit će nas i idućih dana.

Blagdan Velike Gospe među ljudima se uvijek smatrao prekretnicom vremena iz onog ljetnog u hladnije. Vjerovalo se kako iza Gospe dolazi češću kiša i hladniji zrak.

Pročitajte i ovo Snijeg u Tršću, mjestu u Gorskom kotaru Proljeće na pauzi VIDEO Nevrijeme pogodilo Istru, grom zapalio kuću. U Gorskom kotaru pao snijeg Ilustracija VREMENSKA PROGNOZA Stižu pljuskovi i grmljavina, a ponegdje je moguć i snijeg

No, sa sigurnošću možemo tvrditi kako se vrijeme ove godine znatnije neće mijenjati sve do kraja vikenda, a lako je moguće da se lijepo, sunčano, vrlo toplo pa i vruće zadrži i idućih 10-ak dana.

Kako sutra, tako i za vikend vrijeme će biti uglavnom sunčano, a u većini krajeva i vruće. Temperatura će još porasti, i dnevna i jutarnja. Tako će ujutro ponovno biti oko 20, na danju i do 34 stupnja.

Vruće i na Jadranu

Sunčano i još malo više vruće idućih dana bit će i na Jadranu. Puhat će slaba do umjerena bura te sjeverozapadnjak, a temperatura može i do 35.

Prevruće po ukusu mnogih bit će početkom sljedećeg tjedna u Zagrebu. prema sadašnjim prognozama, temperature bi se trebale penjati do vrelih 37 stupnjeva Celzijusovih.

Na istim temperaturama 'pržit' će se i istok Hrvatske, dok bi u Dalmaciji ipak trebalo biti više zraka. Tamo se predviđaju najviše vrijednosti do 31 stupnja Celzijus.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene