Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kod Velike Gorice

47-godišnjakinja pokušala ubiti muškarca u obiteljskoj kući na zagrebačkom području

Policija, Ilustracija - 4
Policija, Ilustracija - 4 Foto: DNEVNIK.hr
Zagrebačka policija prijavila je 49-godišnju državljanku Srbije zbog sumnje da je u subotu oko 20 sati u obiteljskoj kući na području Velike Gorice pokušala oštrim predmetom ubiti 47-godišnjeg člana obitelji, također državljanina Srbije.

Policija je ranije izvijestila da je između dvoje članova obitelji najprije izbila svađa, a nakon toga je 49-godišnjakinja oštrim predmetom ozlijedila 47-godišnjaka.

Pročitajte i ovo Psihijatrijska bolnica Ugljan Iznesena obrana Skalpelom izbo pacijenta u Psihijatrijskoj bolnici na Ugljanu: "Napravio sam 'cap, cap, cap' pa začuo jako vrištanje"

Muškarac je vozilom hitne pomoći prevezen u KBC Zagreb, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, a u istoj je bolnici pomoć pružena i 49-godišnjakinji.

Pročitajte i ovo KB Dubrava Dovršeno istraživanje Napad u Zagrebu: Pokušao ubiti muškarca skalpelom na autobusnom stajalištu

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policija je osumnjičenicu za ubojstvo u pokušaju predala pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnesena Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene