Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravični detalji

Prijatelj i susjeda zvjerski ubijene žene u Novskoj: "Razmišljala je da se odseli, ali..."

Prijatelj i susjeda ubijene žene u Novskoj, koju je zvjerski ubio suprug, otkrivaju kakvom teroru je žena bila izvrgnuta.

U Novskoj nešto prije 8 sati u dućan je ušao 54-godišnji muškarac i zvjerski ubio 39-godišnju suprugu. Kako neslužbeno doznaje Dnevnik Nove TV, policija je muškarca pronašla obješenog, a otprije je bio poznat zbog nasilnog ponašanja.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

"Za ne povjerovati je da ju je izbo zvjerski nožem. Čekao ju je da dođe na posao jer neko vrijeme ne žive zajedno. Neki dan sam bila kod nje u butiku i na licu njoj se vidjelo da je bila danima nenaspavana. Nije puno ulazila u detalje, ali je rekla da joj onaj njezin ne da mira te da je zvala policiju, da ju prati gdje god da ide i da joj dođe da se odseli u drugi grad, ali je strahovala da bi ju i tamo našao", ispričala je za Jutarnji jedna susjeda ubijene žene.

Prijatelj ubijene otkrio je da joj je muž stalno prigovarao oko butika te govorio da nema što u njemu prodavati mušku odjeću.

"Očito je bio preljubomoran jer ona je bila prekrasna i predobra osoba, a i mlađa od njega. Nismo nikada dokučili što je u tom čovjeku zapravo vidjela jer je bila deset svjetlosnih godina ispred njega u svakom pogledu", ispričao je prijatelj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene