Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Projekt "pametnog grada"

Prgomet: SDP se kukavički skrio iza Mrak Taritaš, a nama soli pamet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Drago Prgomet ustvrdio je u ponedjeljak kako se "SDP kukavički skrio iza leđa HNS-ove Anke Mrak Taritaš" te poručio da će kandidatu ljevice suprotstaviti svoj tim, projekt i programe budućnosti

"SDP se kukavički skrio iza leđa HNS-ove Anke Mrak Taritaš, nema svog kandidata, a soli pamet meni i mom timu. Mi ćemo kandidatkinji ljevice Mrak Taritaš suprostaviti svoj tim, svoj projekt i programe. To su programi budućnosti. Zar je to grijeh?", odgovorio je Prgomet protupitanjem na napis na facebooku SDP-ovog Arsena Bauka da "Prgomet ima program za 22.stoljeće, a Bruna bi se bavila kostima iz 20. stoljeća. Ima li HDZ kojeg kandidata za Zagreb i za ovo stoljeće?".

Pročitajte i ovo Dalija Orešković, saborska zastupnica i bivša šefica POSI Lijeva koalicija Orešković otkrila s kim bi radije sjela za stol, DP-u poručila: "Svatko tko kaže HDZ-u Guten Tag, sam sebi je rekao Auf Wiedersen" Peđa Grbin predstavio listu za eu izbore Grbin o Plenkoviću: "Onaj koji je do jučer tvrdio da ga ne zanima ništa osim Hrvatske danas razmišlja o bijegu"

Bolnica preko Save, moderan promet, "smart city".. sve su to projekti budućnosti i predstavljat ćemo ih tijekom kampanje, najavio je Prgomet prije početka sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a.

Član njegova tima Saša Bilić, koji ima 20 godina iskustva u multinacionalnim IT kompanijama i koji će voditi projekt "pametnog grada", rekao je kako žele digitalizirati poslovanje Grada kako bi se ujednačila sva postupanja, kako bi sve službe bile učinkovitije i kako bi se Zagrepčanima, a posebno poduzetnicima, olakšala komunikacija.

Najavio je da svojim programom žele riješiti i probleme vezane uz školstvo te komunalne i prometne probleme: parkiranje, gospodarenje otpadom i javnu rasvjetu.

Uz to, radit će na digitalizaciji plaćanja za sve gradske djelatnosti, bilo kroz plaćanje karticama ili modernu mobilnu aplikaciju po uzoru na svjetske metropole.

Prgomet je najavio da će svoje programe javnosti predstaviti nakon Uskrsa kada će se znati svi detalji, financijske mogućnosti, vremenski rokovi i drugo. Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene