Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neiskustvo

Prevrnuo se brod s trojicom hrvatskih ministara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nitko od članova posade nije ozlijeđen.

U leutu Jaruh, koji se u nedjelju popodne prevrnuo prilikom okretanja oko bove na regati Latinsko idro u murterskom akvatoriju, bila su trojica hrvatskih ministara, pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić, turizma Darko Lorencin te okoliša i prirode Mihael Zmajlović.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Potraga za kajakašima prevrnuli se u ponedjeljak VIDEO Prekinuta potraga za nestalim kajakašima kod Dubrovnika: "Za pretpostaviti je da taj kajak uopće nije bio u moru, pa tako ni te osobe"

Nitko od članova posade nije ozlijeđen, a u pomoć posadi odmah su priskočili regatni patrolni gliseri.

Vlasnik Jaruha i predsjednik udruge Latinsko idro Željko Jerat rekao je da je toj nezgodi "kumovalo" neiskustvo te da posada nije bila "uigrana". Jedrili su punim jedrima, a trebalo ih je spustiti, kazao je Jerat te dodao da se takve nezgode događaja na regatama, ali je najvažnije da nitko nije ozlijeđen.

'Hajdaš Dončić je poznati šaljivdžija i zadnji koji treba govoriti o ulaganjima'

Latinsko idro je regata tradicijskih brodova koja se održava 18. godinu za redom. Na startu ih je bilo 51, ali neki su zbog olujne bure odustali.

Brodovi se natječu u tri kategorije: leut, gajeta i kaić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene