Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A sada: Pravac Moskva!

Završene dvije velike utakmice: Cijela država u subotu bila je u predinfarktnom stanju, a izglasana je i nagodba o Agrokoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim subotnje utakmice između Rusije i Hrvatske, završena je i 27 milijardi kuna teška utakmica oko Agrokora. Između vladajućih je, čini se, postignuto primirje pa su i kritike zaboravljene. S druge strane, krizi u najvećoj oporbenoj stranci ne nazire se kraj, ali predsjednik SDP-a Davor Bernardić jasno je rekao da ne planira podnijeti ostavku.

Zar ste stvarno mislili da ćemo se oprostiti u Sočiju? Cijela država, opet zbog penala, bila je u predinfarktnom stanju. Nakon subotnje pobjede nad Rusijom, hrvatski reprezentativci u srijedu će u Moskvi za finale igrati protiv Engleske.

Pročitajte i ovo Pregled tjedna - Ivana Petrović Pregled tjedna Ivana Petrović izdvojila je ključne događaje tjedna: HDZ i SDP prebrojavali glasove, Ustavni sud se oglasio zbog Milanovića... Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) TJEDNI PREGLED IVANE PEZO MOSKALJOV Odlazak Akija, Milanović i vojska, opoziv i trula jaja: "Bit će ovo godina debelih minusa"

Prije nogometne utakmice u subotu, završila je utakmica oko Agrokora teška 27 milijardi kuna. Izglasana je nagodba, ali pravna bitka još traje. Budući vlasnici, ruski bankari, dobit će najveći komad kolača i već trljaju ruke, no planove ne otkrivaju.

Primirje između Premijera i Predsjednice je, čini se, sklopljeno, a zaboravljene su kritike upućene zbog sporih reformi i iseljavanja. Još samo da i zažive demografske mjere oko kojih su se premijer Plenković i predsjednica Grabar-Kitarović našli na pola puta i za istim stolom.

Ne nazire se rasplet krize u SDP-u. Iako suočen s unutarstranačkim pobunom, Davor Bernardić sam ne misli otići. Više od 90 ljudi potpisalo je pismo protiv šefa stranke, a on ne otkriva hoće li ih kazniti. Čeka se Glavni odbor SDP-a, koji će za njega biti presudan.

Više o događanjima koji su obilježili prošli tjedan, poput presude Kapetanu Draganu i tijeku suđenja Tomislavu Horvatinčiću, možete pogledati u video prilogu.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene