Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ivana Pezo Moskaljov

Gruba igra prirodnih sila i blamaža ministra obrane: Pogledajte koji su događaji obilježili tjedan iza nas

Reporterka Ivana Pezo Moskaljov napravila je podsjetnik na događaje koji su obilježili tjedan iza nas.

Mostovi porušeni, ceste zatvorene, a Slovenija potopljena. Nove oluje i velike kiše donijele su još veće nevolje. Prirodne sile grubo su se poigrale i s hrvatske strane granice, u Pregledu tjedna istaknula je reporterka Ivana Pezo Moskaljov.

Nakon bujice teških riječi i uvreda, na proslavi Oluje došlo je do rukovanja predsjednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića. Obojica su iz Knina poslala oštar odgovor provokacijama iz Srbije. Posvađani vrh države ponijela je proslava i nakratko ugasila političke vatre.

Pročitajte i ovo Siva ekonomija u turizmu siva ekonomija u turizmu Dio iznajmljivača prolazi mimo zakona, država ostaje bez milijuna: "Inspektora je premalo da bi se svima ušlo u trag"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nevrijeme u Sloveniji FOTO/VIDEO Užasni prizori iz susjedstva: Poplava smrskala kuću i odnijela njezine dijelove

S druge strane, teško da će se zaboraviti na blamažu ministra obrane Marija Banožića. 'Njegov' rad o kojem bruji cijela država, čini se, nije njegov. Nakon optužbi da je značajan dio priručnika za studente prepisao, zasad je odustao od znanstvene karijere. Za sada.

Više o događajima koji su obilježili tjedan iza nas možete pogledati u prilogu na vrhu članka.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene