Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Predstavljeni kandidati HDZ-a u 10 izbornoj jedinici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tvrđavi Revelin u Dubrovniku večeras je održan predizborni skup Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) na kojem su se predstavili kandidati te stranke u 10. izbornoj jedinici.

Okupljenima su govorili Frano Matušić, Jerko Rošin i Dubravka Šuica, koji su naglasili kako je Hrvatska u protekle četiri godine pod vodstvom HDZ-a i dr. Ive Sanadera pokrenuta te da su ostvareni svi zacrtani strateški ciljevi.

Rekavši da će HDZ pobijediti i na predstojećim Parlamentarnim izborima kandidati te stranke u 10. izbornoj jedinici istaknuli su izgradnju mosta Pelješac-kopno, autoceste do Ploča a potom do Dubrovnika te izgradnju brze ceste zračna luka Dubrovnik - Luka Dubrovnik.

Također je rečeno da je hrvatska Vlada izdvojila velika sredstva u 57 projekata koliko ih je trenutno realizirano na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Frano Matušić kazao je kako je zanimljivo da je grad s najmanjim prihodom po glavi stanovnika u Hrvatskoj, Metković, a njegov se gradonačelnik kao nositelj liste HSS- i HSLS-a razbacuje brojnim obećanjima.

Matušić se također osvrnuo i na nositeljicu liste SDP-a u 10.
izbornoj jedinici Željku Antunović, kazavši kako ona ne zna što se događa na hrvatskom jugu jer je iz Virovitice, te da ovdje "dolazi sakupljati političke poene".

Kandidati HDZ-a najavili su i ulazak Republike Hrvatske u
euroatlantske integracije što će se, kazali su, sigurno dogoditi pod vodstvom dr. Ive Sanadera koji će sigurno dobiti još jedan mandat.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene