Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijavilo ga još 7 žena

Pohotni čelnik općine slao tajnici na tisuće lascivnih SMS-ova, a kad je progovorila počele su prijetnje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjedniku općine Brus u Srbiji sudi se za spolno uznemiravanje. Žrtvi je u dvije godine poslao 15.000 SMS poruka.

Predsjedniku srbijanske općine Brus Milutinu Jeličiću Jutki sudi se za spolno uznemiravanje bivše tajnice Marije Lukić. Za nasilje ga je prijavilo još sedam žena. Lukić je poslao 15.000 lascivnih SMS-ova i na silu pokušao s njom uspostaviti fizički kontakt, piše Blic.

Pročitajte i ovo Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um" Ministar Božinović pozvao je Bojana Ivoševića da da ostavku Policajac u sačekuši? Božinović pozvao Puljkova zamjenika na radikalan potez: "Uvijek kad im nešto propadne za to prozivaju splitsku policiju..."

Kako piše srpski medij, vršio je i brojne pritiske na lokalno pravosuđe, policiju, izbjegavao ročišta, a obitelji žrtava također su preživjele torturu, prijetnje i zastrašivanje.

Jedan od posljednjih takvih slučajeva su i prijetnje suprugu Marije Lukić. Nepoznati ljudi prijete mu, prijavio je policiji, da će mu netko podmetnuti drogu ili oružje kako bi diskreditirao njega i njegovu suprugu Mariju.

Između ostalog Jutka je isposlovao da Brus ostane bez TV signala, a jedan dio grada i bez struje, i to zato što je htio spriječiti da njegovi sugrađani odgledaju emisiju u kojoj je gošća bila Marija Lukić.

Iako je već dugo opterećen ovim skandalom, Jutka je tek sad podnio ostavku na mjesto predsjednika općine Brus, i to pod pritiskom SNS-a.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene