Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački premijer operiran: Njegov zamjenik otkrio nove detalje o Ficovu stanju

reagiranje

Predsjednik Udruge zbog kojeg je Milanović otkazao dolazak progovorio za DNEVNIK.hr

Dražen Bučević
Dražen Bučević Foto: screenshot Youtube
Predsjednik Zoran Milanović iznenada je otkazao posjet Čepinu. Dražen Bučević za DNEVNIK.hr komentirao je Milanovićev potez.

Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović trebao je u petak sudjelovati na obilježavanju godišnjice osnutka Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Čepin, no iznenada je otkazao svoj posjet.

"Uoči dolaska na događanje u Čepinu predsjednik Republike od nadležnih institucija dobio je informacije i podatke o organizatoru događanja koji mu ranije nisu bili poznati ni dostupni. Na temelju dobivenih i provjerenih informacija odlučio je otkazati svoj dolazak na spomenuto događanje", objasnili su s Pantovčaka.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović službeno priopćenje Milanović iznenada otkazao najavljeni posjet, okrenuo se na naplatnima: "Dobili smo podatke"

"Ma neću ništa reći, mi smo udruga, a politika je bože sačuvaj'', rekao je Bučević. ''Evo ovdje smo, dragovoljci se vesele, jedemo, pijemo, Bogu hvala. Tu smo da bismo se poklonili žrtvama, djeca igraju nogomet. Svi smo sretni'', komentirao je Bučević. "Jučer je rekao da će doći, pa da neće, pa hoće, pa neće... Osjećam se utučeno, nakon svega što sam učinio, ubio sam se od posla...", rekao je i dodao da mu je muka od svega.

Odvjetnik Dražena Bučevića poslao nam je zahtjev za ispravkom informacije i isprikom koju prenosimo u cijelosti.

"Ovim putem se internetski portal Dnevnik.hr ispričava Draženu Bučeviću iz Čepina, zbog objave članka objavljenog dana 05. travnja 2024. godine u web izdanju Dnevnik.hr u 13:57 sati, autora: LG..
- pod naslovnom: ,, Predsjednik Udruge zbog kojega je Milanović otkazao dolazak progovorio za Dnevnik.hr: Muka mi je..", te nadalje u tekstu stoji: ,, Kad smo ga podsjetili da predsjednik nije otkazao iz hira, već jer je doznao da je domaćin osuđeni silovatelj ...", posebno iz razloga što je ovako objavljeni članak naštetio ugledu, časti i dostojanstvu te pravu na dobar glas Draženu Bučeviću."  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene